ALARM SERVIS GILE

Auto HI-FI Beograd

Adresa: Zadrugarska 3f, Zemun
Beograd Telefon: 011/2192-554, 2107-306, 064/33-68-289, 066/265-737
E-mail: leks.company@yahoo.com
Sajt: www.alarmservisgile.rs

4.5/ 5stars

Alarmni servis Gile,nalazi se u Zemunu ,u ulici Zadrugarska 3f. Prisutni smo dugi niz godina u oblasti prodaje i instalacije auto alarma, audio uredjaja i Hi-Fi komponenti za automobile, ugradnju klima uredjaja, kao i sistema za video nadzor.

Auto alarmi - Excalibur, Enforcer, Shcorpion, Cobra, Vision

NOVI, SAVRŠENUI SISTEM MEHANIČKE ZAŠTiTE ZA AUTO­MOBILE. POSTAVUA SE DIREKTNO NA VRETENO VOLANA. PRILIKOM MONTAŽE VRETENO SE NE OŠTEĆUJE, VOLAN SE NE SKIDA I SISTEM SE NE POVEZUJE NA ELEKTRONIKU AUTOMOBILA!

ČETIRI GODINE RADA U KOJIMA NIJE ZABELEŽEN Nl JEDAN SLUČAJ KRAĐE, Nl REKLAMACUE BILO KOJE VRSTE, A O KVALITETU SAMOG SISTEMA SVEDOČE I PRESTIŽNE NAGRADE KAO ŠTO SU OSKAR ZA NAJBOLJU ZAŠTITU AU­TOMOBILA U 2006., 2007. i 2008.

SISTEM NE NARUŠAVA IZGLED ENTERIJERA AUTOMOBILA. ZA NJEGOVU UPOTREBU KORISTI SE SAMO KLJUČ KOJI POKREĆE MEHANIČKU BRAVU SPECIJALNE KONSTRUKCIJE. BRAVA SE NE MOŽE ČEŠLJATI, LOMITI, Nl DEAKTIVIRATI W BILO KOJI NAČIN OSIM UPOTREBOM KLJUČA.

POSEBNU SIGURNOST DAJE I ČINJENICA DA JE BRAV/ POTPUNO MEHANIČKA (iSKLJUČENA JE MOGUĆNOS SAMOZAKLJUČAVANJA), KAO I TO DA SAM KUUČ IM NEOGRANIČEN BROJ KOMBINACIJA ZBOG ČEGA NEM/ PONAVLJANJA SERIJA.

IZ GORE NAVEDENOG PROIZILAZI DA SE I PORED UGRAD-NJE ŠAPA SYSTEMA NE GUBI GARANCUA NA NOVE MOBILE.

Alarmni sistemi za objekte funkcionisu po principu senzora. Uglavnom se koristi senzor pokreta (95% slučajeva).

Senzor pokreta (PARADOX, CROW, DSC) štiti prostor od 6 -13 m ispred sebe sa uglom hvatanja 110 stepeni, na 2,5 m visine.

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 09-17h
subota: 09-14h