Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTOSERVIS BRANKO I RADE

AUTOSERVIS BRANKO I RADE

Auto mehaničari Beograd

Korisne informacije

Auto centar "Branko & Rade" nalazi se u ulici Miška Kranjca broj 2a, na teritoriji opštine Rakovica u Beogradu. Već vise od 20 godina na usluzi smo vlasnicima motornih vozila, koji su ostali naši verni klijenti, već pri prvom dolasku u naš servis. Naša vulkanizerska radnja kod crkve i Opštine u Rakovici, može da Vam ponudi širok asortiman svojih usluga.
Pored putničkih vozila, vulkanizerska radnja "Branko & Rade" nudi Vam usluge za teretna vozila:
- autobuse
- kamione
- bagere

Naši stručni majstori oslanjaju se na dugogodišnji rad i iskustvo, kada su u pitanju vulkanizerske usluge za različite vrste i tipove vozila. Prilikom svog rada, koriste savremeni alat i opremu koji nam omogućava da Vam garantujemo za najviši vid perfektnog i odgovornog rada.
Domen usluga naše vulkanizerske radnje čine:
- montaža i demontaža "run flat" guma
- montaža i demontaža guma za motore i skutere
- prodaja novih i polovnih guma
- sezonsko čuvanje guma
- ispravljanje i varenje aluminijumskih felni

Kada je u pitanju montaža i demontaža guma za automobile, kamione, motore i skutere obezbedićemo Vam brzu i efikasnu uslugu, kako bi Vaše vozilo bilo stabilno u toku vožnje i pružilo Vam maksimalnu sigurnost na putevima.
Takođe ukoliko ne posedujete adekvatan prostor za čuvanje guma u toku sezone u kojoj iste ne koristite, naš auto centar Vam nudi sezonsko čuvanje guma u najboljim uslovima.
Sezonsko čuvanje guma, montaža i demontaža "run flat" guma, kao i ispravljanje i varenje aluminijumskih felni. Prodaja novih i polovnih guma po najpovoljnijim cenama u Beogradu.
Vulkanizerska radnja kod crvke i Opštine u Rakovici.
Izlazak na teren za vulkanizerske usluge.

CENTRIRANJE TRAPA
Auto servis Branko i Rade je specijalizovani servis za sve vrste vozila koji se nalazi na adresi Patrijarha Dimitrija, broj 55, na teritoriji opštine Rakovica. Svim klijentima nudimo širok asortiman usluga za njihove automobile.

Centriranje trapa je jedan od najbitnijih elemenata bezbednosti na putu i spada u redovno održavanje vozila. Na ovaj način postiže se smanjenje potrošenje guma, bolje držanje pravca automobila na putu, kao i racionalna potrošnja goriva.

Auto servis Branko i Rade nudi Vam sledeće usluge:
- Štelovanje trapa
- Reglaža trapa
- Servis trapa
- Promena delova trapa

U našem servisu, koristimo najsavremenije aparate za centriranje trapa, koje je neophodno da se uradi posle zamene opruga, spona ili amortizera. Ispravan i centriran trap obezbeđuje sigurnu, stabilnu i udobnu vožnju.
Centriranje odnosno reglaža trapa povećava Vašu sigurnost. Dođite i proverite Vaše vozilo kako biste bili bezbedan učesnik u saobraćaju!

Mi, u auto servisu Branko & Rade, najbolje razumemo značaj uigranog tima i sistema, čiji delovi savršeno dobro funkcionišu samo onda kada svako obavlja svoj deo posla. Sa više od 20 godina iskustva i predanog rada u oblasti servisiranja automobila, stekli smo poverenje velikog broja klijenata, koje svakodnenvo opravdavamo najkvalitetnije izvedenim radovima.

AUTOMEHANIKA
Zahvaljujući najsavremenijoj opremi za autodijagnostiku, kao i kompletnim alatom i stubnim dizalicama, naši visoko obučeni mehaničari, pomoćiće Vam da otkrijete problem, koji remeti normalan rad automobila. Trudimo se da svakome od Vas izađemo u susret, i u najkraćem roku otklonimo kvar, kako ne biste dugo bili bez automobila. Godine obuke i prakse učinile su nas pravim profesionalcima u oblasti auto-mehanike (popravke kočionog sistema, motora, menjača, sistema za upravljanje,…).
Nakon ugradnje pneumatika, neophodno je sprovesti centriranje (reglažu) trapa, kako bi se izvršilo podešavanje uglova točkova, njihovo dovođenje u fabričku geometriju i usklađivanje sa pokretima volana. Iz toga razloga, opremili smo našu radionicu najsavremenijim mašinama i opremom za što preciznije centriranje, koje ne traje više od pola sata, a može uticati na Vašu maksimalnu bezbednost u toku vožnje.

AUTO KLIME
Kada dođu vreli letnji dani, boravak u automobilu može biti zaista neprijatno iskustvo. Da ne govorimo o višečasovnom putovanju na godišnji odmor. Iz tog razloga, pružamo Vam usluge ugradnje, servisiranja i punjenja auto klima. Mnogi je smatraju luksuzom, ali tek kada osetite čari prijatne atmosfere unutar automobila, začudićete se kako ste dosad uopšte i mogli bez nje.

AUTO LIMARIJA I FARBANjE
Stojimo Vam na raspolaganju oko svih ispravki i nedostataka nastalih na karoseriji vozila. Bilo da se radi o sitnom ulubljenju, nastalom usled nezgode na parkingu, ili o havariji koja je dovela do kompletne deformacije karoserije, bez muke rešavamo problem. Za manje probleme, dovoljno je svega pola sata, dok oni već radovi traju nekoliko sati, pa i dana. Peglanje krila, ispravljanje i izvlačenje karoserije, kao i popravke branika držimo u malom prstu.
Raspolažemo kompletno opremljenom farbarom sa pištoljima za farbu, koja nam omogućava da najkvalitetnijim bojama, ofarbamo Vaš automobil i priuštimo mu sjaj, poput onog koji se dobija u auto salonima.

AUTO PRANJE
Za sva ona svakodnevna održavanja, možete dovesti svoj automobil i priuštiti mu auto pranje. Prilikom pranja, koristimo auto kozmetiku svetski renomiranih proizvođača, koja ne oštećuje spoljašnjost, ni unutrašnjost vozila, ostavljajući pritom prijatan miris.

Možete nas pratiti i na Facebook-u

Ključne reči
auto farbanje, auto lakiranje beograd, auto lakirer u beogradu, auto limar beograd, auto limar rakovica, auto limar u beogradu, auto limari beograd, auto limari u beogradu, auto limarija beograd, auto limarija rakovica, auto perionice beograd, auto pranje, auto servisi beograd, auto servisi u beogradu, autolakirer beograd, autolakireri, autolakirerska radnja, autolimarska radnja beograd, autoperionica beograd, autoperionice beograd, branik servis beograd, farbanje auta beograd, farbanje u komori beograd, lakiranje automobila beograd, popravka branika beograd, pranje auta, pranje automobila beograd

Foto

AUTOSERVIS BRANKO I RADE Auto mehaničari Beograd
AUTOSERVIS BRANKO I RADE Auto mehaničari Beograd
AUTOSERVIS BRANKO I RADE Auto mehaničari Beograd