Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DREZGA SERVIS

DREZGA SERVIS

Auto mehaničari Beograd
  • Adresa: Vinogradska 75, Novi Beograd
  • Telefon: 063/334-234

Korisne informacije

Auto Servis Drezga je otvoren 1996. godine. Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogućili da i danas uspešno poslujemo. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, centriranje trapa, popravku i održavanje auto klima.

Od 2007. godine je servis proširen, pa danas na raspolaganju imamo četiri radna mesta, kompletno opremljenih najsavremenijim potrebnim alatom.

Za dve dvostubne auto dizalice, posedujemo kompletnu tehničku dokumentaciju, a pregledom i ispitivanjem, prema Pravilniku o tehničkim normativima za dizalice (Sl. List SFRJ broj 65/91), utvrđeno je da su na njima primenjene propisane mere i normativi.

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za Vašu firmu (popusti za pojedine usluge, odloženo plaćanje).

Foto