Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO SERVIS ĆUBA

AUTO SERVIS ĆUBA

Auto servisi Beograd

Korisne informacije

Auto servis Ćuba nalazi se u Vinči u Vidovdanskoj ulici 59 i predstavlja servis za japanska i korejska vozila osnovan davne 1991. godine sa ciljem da se bogato višegodišnje stručno iskustvo usmeri na opravku, održavanje i servis vozila svih modela ovih renomiranih proizvođača automobila. Naš stručan i profesionalan tim garantuje Vam kompletnu, kvalitetnu i stručnu uslugu u optimalnom roku.

Auto servis za japanska i korejska vozila Ćuba nudi Vam sledeće usluge:

- Automehanika
- Kompjuterska dijagnostika
- Elektronska kontrola ulja u kočionom sistemu
- Provera rashladne tečnosti
- Čišćenje dizni
- Čišćenje usisnog sistema
- Čišćenje enterijera

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo da Vaše vozilo dovedemo u vozno stanje u rekordnom roku. Naš iskusan tim majstora u svom radu koristi najsavremeniju opremu za dijagnostiku i popravku svih vrsta putničkih vozila renomiranih proizvođača.

Pri servisiranju vozila koristimo originalne i prvoklasne rezervne delove, a po Vašoj želji možemo obezbediti nove i polovne rezervne delove renomiranih japanskih i korejskih proizvođača.

Našim klijentima nudimo servis za japanska vozila svih modela, kao i proveru ispravnosti Vašeg vozila kako bi bili sigurni učesnik u saobraćaju. Takođe, nudimo Vam mogućnost ugradnje novih i polovnih rezervnih delova za sva putnička vozila, po najpovoljnijim cenama. Vrhunski kvalitet usluge i stručnost našeg tima majstora preporučio nas je kod velikog broja mušterija koje nam se uvek rado vraćaju. Vaše poverenje nam je najveći stimulans za dalje usavršavanje i rad. Posetite nas i poverite nam servisiranje i održavanje Vašeg automobila iz programa japanske i korejske autoindustrije.

Radno vreme:
- Radnim danima od 09h do 18h
- Subotom od 09h do 13h

Kontakt informacije: 

Adresa: Vidovdanska 59,11351 Vinča Beograd
Telefon: 011/3490-094
Mobilni: 063/288-254

Foto

AUTO SERVIS ĆUBA Auto servisi Beograd
AUTO SERVIS ĆUBA Auto servisi Beograd
AUTO SERVIS ĆUBA Auto servisi Beograd