Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO ŠKOLA VIR

AUTO ŠKOLA VIR

Auto škole Beograd

Korisne informacije

Auto škola Vir je počela sa radom 06.11.1996. godine.

Za proteklih 18 godina Auto škola "Vir" je obučila preko 11.000 kandidata različitih kategorija.

Osnovna delatnost A.Š. "Vir" je obuka vozača i polaganje vozačkog ispita za sledeće kategorije: M, AM, A1, A2, A, B.

Obuka ze B kategoriju poverena je iskusnim instruktorima koji po kvalitetu i rezultatima rada pretstavljaju sam vrh ove delatnosti.

Takođe, obuka za A kategoriju poverena je instruktorima, "starim bajkerima", poznatim u svetu motociklizma, osnivačima najveće moto zajednice u Srbiji bjbikers i sajta bjbikers.com, tako da Auto škola VIR u saradnji sa bjbikers moto zajednicom rade dosta na povećanju bezbednosti motociklista u saobraćaju. Najbolji primer predstavljaju besplatni kursevi bezbedne vožnje za vozače koji već poseduju neku od A kategorija.

Novost su i BJB Podcast - emisije koje obrađuju ( a iskusnije podsećaju na) sve ono što je predmet interesovanja jednog bajkera, a od značaja je za svakodnevnu vožnju ili duža putovanja.

Dakle, za sva pitanja u vezi motocikla, moto opreme i bezbedne vožnje, odgovore možete dobiti ako svratite u Auto školu VIR ili posetite sajt www.bjbikers.com.

Pored redovne obuke, kandidatima za vozače navedenih kategorija pružamo i usluge dopunske, tj kondicione vožnje za one vozače koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno znanja i sigurnosti u vožnji. Kod ovih kandidata broj časova prakse nije limitiran već se vozi onoliko časova koliko je potrebno po proceni instruktora i kandidata.


Radno vreme Auto škole je:
- radnim danom od 09h do 18h,
- subotom od 10h do 15h.

Vreme rada vozača-instruktora sa kandidatima za vozače je od 6h do 23h.
Termini časova se zakazuju u dogovoru sa kandidatom, usklađuje se vreme prema slobodnom vremenu kandidata.

Foto