Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TIM AUTO ŠKOLA DELFIN

TIM AUTO ŠKOLA DELFIN

Auto škole Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 27, 27e, 46

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Kvalitetna obuka za vozače, teorija i praksa, uz nadzor sposobnih i iskusnih profesionalaca kao instruktora očekuje Vas u Mirijevu, u auto-školi DELFIN.

Nalazimo se na adresi Mirijevski venac 20.

Našim kandidatima obuka je dostupna u toku čitavog dana i može se organizovati u vremenskom terminu koji Vam odgovara. Pored izuzetnih instruktora, naša škola takođe za obuku koristi računare pomoću kojih kandidati mogu bilo kada da provere znanje, vežbaju ili uče.

Teorijski deo obuke za vozače organizuje se u našim prostorijama u auto-školi Delfin, u lepom i prijatnom enterijeru.

Tokom obuke koristimo raznovrsna nastavna sredstva i računare. Cilj teorijskog dela obuke je da upozna kandidate sa svakim detaljem bezbednog učešća u saobraćaju, da bi postali sposobni i bezbedni vozači. Uz pomoć iskusnih instruktora, naučićete saobraćajnu signalizaciju, pravila i sve ostale segmente obuke.

Naš vozni park sadrži tri automobila za vežbu i polaganje ispita: Reno Modus, Citroen C3, Peugeot 207.

Kada je reč o praktičnom delu obuke u našoj školi Delfin, on se održava po čitavom gradu da bi se kandidati što bolje navikli da vešto upravljaju vozilom u bilo kakvim uslovima i poteškoćama.

Zvanično radno vreme naše škole je 10-18h, međutim praksu držimo i van tog perioda, kako se instruktori i kandidati međusobno dogovore u skladu sa svojim obavezama.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, auto-škola Delfin poseduje poligon za vežbu koji je smešten u Mirijevu u ulici Podmorničara Đorđa Mitrovića bb, u lako pristupačnom prostoru bez opterećenosti saobraćajem.

Ovaj prostor se održava redovno i uredno je obeležen. Važimo za jedan od retkih poligona u našem gradu koji nudi ovaj nivo pristupačnosti, a da je istovremeno i neometen od ostalih učesnika u saobraćaju.

Foto

TIM AUTO ŠKOLA DELFIN Auto škole Beograd
TIM AUTO ŠKOLA DELFIN Auto škole Beograd
TIM AUTO ŠKOLA DELFIN Auto škole Beograd

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate