Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO STAKLA ERA GLASS

AUTO STAKLA ERA GLASS

Auto stakla Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 25p, 74

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Naš servis za auto-stakla ERA-GLASS jedan je od najstarijih i najpoznatijih servisa ove vrste u Beogradu. Svojim zadovoljnim klijentima pružamo auto-tapetarske usluge, zamenjujemo i opravljamo vetrobranska i bočna stakla za kombi i auto program uz doživotnu garanciju od curenja vode, servisiramo autošiber, izrađujemo i montiramo pleksiglas stakla, servisiramo elektro podizače i rešavamo problem curenja vode u karoseriji.

Naš servis auto stakala ERA-GLASS upošljava tim obučenih stručnjaka koji će našim klijentima pružiti najbolje moguće usluge zamene bočnih ili vetrobranskih stakala, brzo, povoljno i uz vrhunski kvalitet izvedenih radova. Zamena može da traje 3-6 sati zavisno od tipa vozila, a kada je izvršena dajemo na nju doživotnu garanciju od curenja vode.

Nudimo odličnu selekciju stakla od vodećih svetskih i evropskih proizvođača poput: siqua, securit saint, gobain, pilkinton, splinteks, sicursiv, glavet hs i mnogi drugi. Stakla mogu biti prozirna ili tonirana sa dodatnom senkom za sunce. Tu je i tzv. "sun gate" staklo koje umanjuje prolaznost sunčeve svetlosti na 20%. U stanju smo lako i brzo da nabavimo sve vrste stakala zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa našim dobavljačima.

Izrađujemo i montiramo sve vrste stakala od pleksiglasa koji je potpuno bezbedan za vožnju jer ima istu prozirnost kao i staklo. Takođe izrađujemo i pleksiglas stakla za čamce ili građevinske mašine.

Repariramo oštećena stakla kod sledećih tipova oštećenja: okce, linija, zvezdica ili kombinacija okca i zvezdice. U repariranju stakla koristimo alate vodeće svetske firme GLASS MEDIC uz poslednja dostignuća tehnologije i savremene materijale za stopostotnu uspešnost radova.

ERA-GLASS servis takođe popravlja fabrička stakla i šiberdahe za naknadnu u gradnju. Imamo odličnu selekciju rezervnih delova (sajle, kederi, klizači) a ako nemamo nešto što vam treba nudimo brzu nabavku. Takođe uklanjamo svako curenje vode na šiberdahu. Preporuka za servisiranje šiberdaha je dva puta godišnje, pre i posle zime.

Takođe vršimo opravku ručnih i električnih podizača za stakla. Zamenjujemo sajle, klizače, držače, makaze i izrađujemo ih. Takođe opravljamo i same elektromotore podizača i servisiramo ih radi dužeg životnog veka.

Naše autotapetarske usluge podrazumevaju presvlačenje enterijera neba uz odličan izbor materijala i boja, popravke mehanizama sedišta i njihovo presvlačenje.

Rešavamo problem curenja vode u karoseriji i svih vidova ulaska vode u kabinu automobila.

Na kraju, naš servis takođe sarađuje sa drugim servisima poput servisa za auto limarske ili farbarske radove kojima pružamo usluge kvalitetne zamene i reparacije stakala.

-----------------------------------------------------

KONTAKT
Adresa: Mirijevski bulevar 9v, Palilula, Karaburma
Telefon: +381(11)2757-460 , +381(11)2780-028 
Fax: +381(11)2757-661
Email:  servis@era-glass.com
WEB:   www.era-glass.com

 

Foto

AUTO STAKLA ERA GLASS Auto stakla Beograd
AUTO STAKLA ERA GLASS Auto stakla Beograd
AUTO STAKLA ERA GLASS Auto stakla Beograd

Vrste plaćanja

Kartice