Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ZATAMNJIVANJE STAKALA NBG

ZATAMNJIVANJE STAKALA NBG

Auto stakla Beograd

Korisne informacije

Zatamnjivanje stakala NBG je profesionalni servis za ugradnju folija na auto staklima, po popularnim cenama, već od 50€.

U našem radu koristimo vodeće američke folije na svetskom tržištu, Armolan folije za stakla koje se mogu koristiti na svim tipovima i modelima automobila. Auto folije predstavljaju najefikasniji način zaštite svih putnika u automobilu. Njihova osnovna funkcija je da ukoliko dođe do nasilnog udara zadrže staklo na svom mestu, sprečavajući time raznošenje krhotina i eventualne povrede putnika.

Zatamnjivanje stakala koje je jako popularno poslednjih godina značajno doprinosi efikasnoj zaštiti od toplote i UV zraka, ali i garantuje lepši izgled Vašeg vozila. Armolan folije sastoje se od duboko obojene, visoko UV zaštićene poliester folije koja može blokirati do 98% UV zraka. Zahvaljujući specijalnom metalnom omotaču kojim su obezbeđene, ove folije omogućavaju efikasan odraz sunčeve energije. Pored toga što doprinose smanjivanju toplote i do 80%, Armolan auto folije regulišu jačinu zraka i na taj način štite oči vozača, kao i unutrašnjost vozila od izbleđivanja. U našoj ponudi nalaze se različiti tipovi i boje folija koje doprinose estetski lepšem izgledu Vašeg vozila, a takođe, obezbeđuju privatnost ljudi u automobilu.

Svim vlasnicima vozila nudimo više nijansi zatamnjivanja stakala, od 5 do 100% zatamnjenosti. Još jedna prednost Armolan auto folija je što ne zahtevaju posebnu brigu nakon ugradnje i dovoljno ih je očistiti mekom krpom i vodom, a po potrebi možete koristiti i blagi deterdžent. Zatamnjivanje stakala NBG pruža garanciju na ugrađenu foliju do 10 godina, a nakon skidanja folija Vaše vozilo će zadržati svoj prvobitni izgled. U zavisnosti od modela automobila, ugradnja auto folija traje od 2-4 sata i mogu se koristiti na staklima svih automobila, nezavisno od modela i proizvođača. Jedini uslov je da prilikom ugradnje folije rade svi podizači stakala. Pored auto folija, u našoj ponudi nalaze se i prozorske folije napravljene od jakog, visoko-kvalitetnog, optički čistog poliestera i metaliziranih premaza vezanih posebnim lepkom.

Folije za stakla mogu biti providne, u boji ili delimično ukrašene, a izrađene su u različitoj debljini, u zavisnosti od toga da li su za solarnu ili sigurnosnu upotrebu. Zatamnjivanje stakala najkvalitetnijim Armolan folijama po ceni već od 50€!

Osigurajte Vaš automobil ili dom na pravi način

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h

Foto