ZATAMNJIVANJE STAKALA NBG

Auto stakla Beograd

Adresa: Bulevar Nikole Tesle 3, Novi Beograd
Beograd Telefon: 062/321-971
E-mail: ljdeljanin@gmail.com
Sajt: www.zatamnjivanje-stakala.rs

4/ 5stars

Zatamnjivanje stakala NBG je profesionalni servis za ugradnju folija na auto staklima, po popularnim cenama, već od 50€.

U našem radu koristimo vodeće američke folije na svetskom tržištu, Armolan folije za stakla koje se mogu koristiti na svim tipovima i modelima automobila. Auto folije predstavljaju najefikasniji način zaštite svih putnika u automobilu. Njihova osnovna funkcija je da ukoliko dođe do nasilnog udara zadrže staklo na svom mestu, sprečavajući time raznošenje krhotina i eventualne povrede putnika.

Zatamnjivanje stakala koje je jako popularno poslednjih godina značajno doprinosi efikasnoj zaštiti od toplote i UV zraka, ali i garantuje lepši izgled Vašeg vozila. Armolan folije sastoje se od duboko obojene, visoko UV zaštićene poliester folije koja može blokirati do 98% UV zraka. Zahvaljujući specijalnom metalnom omotaču kojim su obezbeđene, ove folije omogućavaju efikasan odraz sunčeve energije. Pored toga što doprinose smanjivanju toplote i do 80%, Armolan auto folije regulišu jačinu zraka i na taj način štite oči vozača, kao i unutrašnjost vozila od izbleđivanja. U našoj ponudi nalaze se različiti tipovi i boje folija koje doprinose estetski lepšem izgledu Vašeg vozila, a takođe, obezbeđuju privatnost ljudi u automobilu.

Svim vlasnicima vozila nudimo više nijansi zatamnjivanja stakala, od 5 do 100% zatamnjenosti. Još jedna prednost Armolan auto folija je što ne zahtevaju posebnu brigu nakon ugradnje i dovoljno ih je očistiti mekom krpom i vodom, a po potrebi možete koristiti i blagi deterdžent. Zatamnjivanje stakala NBG pruža garanciju na ugrađenu foliju do 10 godina, a nakon skidanja folija Vaše vozilo će zadržati svoj prvobitni izgled. U zavisnosti od modela automobila, ugradnja auto folija traje od 2-4 sata i mogu se koristiti na staklima svih automobila, nezavisno od modela i proizvođača. Jedini uslov je da prilikom ugradnje folije rade svi podizači stakala. Pored auto folija, u našoj ponudi nalaze se i prozorske folije napravljene od jakog, visoko-kvalitetnog, optički čistog poliestera i metaliziranih premaza vezanih posebnim lepkom.

Folije za stakla mogu biti providne, u boji ili delimično ukrašene, a izrađene su u različitoj debljini, u zavisnosti od toga da li su za solarnu ili sigurnosnu upotrebu. Zatamnjivanje stakala najkvalitetnijim Armolan folijama po ceni već od 50€!

Osigurajte Vaš automobil ili dom na pravi način

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h