Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KOMBI PREVOZ BEOGRAD – GRČKA

KOMBI PREVOZ BEOGRAD – GRČKA

Autobuski i kombi prevoz Beograd

Korisne informacije


Dezurni telefon 00-24h:  064/8026-680

KOMBI PREVOZ BEOGRAD – GRČKA
Terra Travel je turistička agencija koja nudi vrhunske usluge u organizaciji elegantnog i udobnog kombi prevoza do Grčke. Polasci do Grčke su svakodnevni i ima više polazaka u toku dana, s tim da ne postoji fiksni red vožnje. Vremena polazaka odredjujemo na osnovu potreba putnika u Beogradu ili Grčkoj, koje su svakodnevno različite.
Posebne popuste na prevoz odobravamo za porodice sa decom.

Halkidiki
Pored smeštaja Terra Travel organizuje svakodnevni kombi prevoz na relaciji Beograd- Halkidiki.

Halkidiki ili Halkidik je poluostrvo u Egejskom moru, u sastavu Grčke, pokrajina Egejska Makedonija. Poluostrvo se nalazi u južno od Soluna, čije je gravitaciono područje. Upravnom podelom od većeg dela poluostrva je obrazovana istoimena Prefektura Halkidiki. Halkidiki ima tri manja poluostrva, raspoređena kao tri ispružena prsta kojima još dublje zalazi u Egej.
Jedno od tri poluostrva, ili prsta, zove se Kasandra po Kasandrosu, kralju Makedonije u drevno doba, drugi prst Sitonija nazvan je po Sitonu, sinu mitološkog boga mora Posejdona, treći se zove Atos po imenu jednog od Giganata koji su u mitološko vreme nastanjivali ovu oblast.

Olimpska regija
Pored smeštaja Terra Travel organizuje svakodnevni kombi prevoz na relaciji Beograd – Olimpska regija.

Olimpska regija je jedno od najpopularnijih letovališta među našim turistima. Smeštena je u podnožju planine Olimp koju zaista vredi posetiti. Glavne odlike Olimpske regije su prelepe plaže i kristalno čisto plavo more. Najpoznatija turistička mesta gde leto provodi veliki broj naših turista su Paralija, Leptokarija i Nei Pori.


Uranopolis (Hilandar)

Terra Travel organizuje svakodnevni kombi prevoz na relaciji Beograd – Uranopolis (Hilandar).

Poluostrvo Atos je istočno poluostrvo Halkidikija, poznatije kao “Sveta Gora”.
Po zakonu, samo je muškarcima dozvoljen pristup na tlo Svete Gore, koja predstavlja utočište i dom za mnoge iskušenike, pohodnike i monahe. Ovo sveto mesto čini 20 manastira, uključujući jedan srpski, bugarski i ruski manastir.
Najveći broj manastira izgrađen je na samim obalama Sv. Gore, i u kombinaciji sa prirodom oko njih stvoriće sliku koja će Vas svakako ostaviti bez daha.
Uranopolis se nalazi na istočnom prstu Halkidikija, na samoj granici sa Svetom Gorom, a odavde polaze i trajekt i brodići ka svetogorskim lukama Jovanjica i Dafni – za poklonike, muškarce, kao i brojni turistički brodići koji obilaze oko poluostrva a na koje se mogu ukrcati i pripadnice ženskog pola.

Iako bi se za Uranopolis lako moglo reći da je uglavnom tranzitno mesto – gde se dođe na jednu noć, prespava, ode na Svetu Goru i zatm po povratku seda u kola i ide negde drugde, ipak, kada se situacija pažljivije posmatra, vidi se da veliki broj turista dolazi baš ovamo.


Turistički aranžmani za Grčku

Pored prevoza Terra Travel ima turističke aranžmane za Grčku, hotelski i apartmanski smeštaj. Terra Travel je turistička agencija koja je članica nacionalne asocijacije turističkih agencija Yuta i ima licencu za organizatora putovanja u zemlji i inostranstvu ( Broj licence: OTP 94/2013 ). http://aranzmani.terratravel.rs/

TERRA TRAVEL – SVE NA JEDNOM MESTU!

 

Foto

KOMBI PREVOZ BEOGRAD – GRČKA Autobuski i kombi prevoz Beograd