Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SELIDBE SMART MOVE

SELIDBE SMART MOVE

Selidbe Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 00:00 - 00:00
Utorak 08:00 - 00:00
Sreda 08:00 - 00:00
Četvrtak 08:00 - 00:00
Petak 08:00 - 00:00
Subota 08:00 - 00:00
Nedelja 08:00 - 00:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeNaša agencija za selidbe u Beogradu vrši kombi selidbe na teriitoriji Beograda, selidbe u celoj Srbiji kao i selidbe u inostranstvo.

Dajemo najbolje cene za selidbe Beograd i uslugu selidbe vršimo brzo, efikasno i pažljivo. Brze i efikasne selidbe sa proverenom agencijom. Jeftino, efikasno i pažljivo obavljamo selidbe u Beogradu i Srbiji, kao i selidbe u inostranstvo i međunarodne selidbe. Uštedite vreme i novac uz nas. Za selidbu je bitan najpre proces pripreme i pakovanja vaših stvari, a tek onda na red dolazi i transport na željenu lokaciju. Poučeni dugogodišnjim iskustvom, napravili smo plan kako bismo posao oko selidbe maksimalno olakšali kako sebi, tako i svojim klijentima.

Vaše stvari pakujemo u adekvatnu kartonsku ambalažu, najčešće su to kutije ili ih štitimo streč folijom ili sunđerom ukoliko je upitanju osetljiv ili glomazan nameštaj. U našoj firmi zaposleni su radno sposobni, brzi, odgovorni, bolje rečeno ljudi od poverenja koji, poučeni iskustvom, i na osnovu provedenog radnog staža, umeju da pravilno odreaguju u svakoj situaciji, predviđenoj i nepredviđenoj, i na taj način potpuno bezbedno sprovode selidbe u Beogradu, selidbe Srbija, međunarodne selidbe ili selidbe u inostranstvo. 

Foto

SELIDBE SMART MOVE Selidbe Beograd