Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
CENTAR ZA TAJLANDSKI BOKS

CENTAR ZA TAJLANDSKI BOKS

Borilačke veštine Beograd

GSP

  • Autobus: 24, 37, 44, 58

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


CENTAR ZA TAJLANDSKI BOKS

Poštovani prijatelji sporta i rekreacije, obaveštavam vas da se od februara 2014. otvara prostor za rekreativno bavljenje tajlandskim boksom.
Broj polaznika po terminu je ograničen.
Rezervišite svoje mesto na vreme, isključivo telefonskim pozivom.

*************************

Ćao, ja sam Laki. Ljubav prema borilačkim veštinama kod mene datira još iz najranijeg detinjstva. Tajlandskim boksom postajem opčinjen 1991. godine. Kupio sam VHS kasetu sa mečevima Holandija-Tajland i tada sam, gledajući je satima i satima, saznao šta je to tajlandski boks. Pošto ga u Srbiji nije bilo, a imao sam ogromnu želju da ga naučim, počeo sam sa treniranjem dva sporta koji se u njemu sadrže. Počeo sam sa klasičnim boksom, osvojio sam zlatnu medalju na "Omladinskoj zlatnoj rukavici" 1993. godine u Aranđelovcu. Potom prelazim na taekwondo, kako bih usavršio nožnu tehniku (vidi rubriku galerija). Na taj način ovladao sam tehnikama tajlandskog boksa u potpunosti. Put do toga vodio je kroz dosta prolivenog znoja, dosta modrica i često krvavog nosa. Skoro dve decenije kasnije ostvaruje mi se dečački san da treniram ljude, upoznajem ih sa ovim čarobnim tehnikama. Svojim konceptom treninga priuštiću ljudima najplemenitiji vid bavljenja tajlandskim boksom. Želja mi je da im omogućim vežbanje isključivo rekreativnog tajlandskog boksa.

Takav metod treninga je potpuno bezopasan, jer nema borbenog kontakta sa drugim vežbačima.Taj vid rada spada u najzdraviji mogući trening. Aktiviraju se sve grupe mišića, prže se masne naslage i ne postoji stres da će vas iko dotaći, jer džak ne uzvraća udarce.

Ciljna grupa su vežbači koji su kulturni ljudi. Da li ste neku veštinu vežbali ranije ili niste ni jednu, potpuno je nebitno. Koncept je dobar za sve.

Želja mi je da se vežbači osećaju ugodno, da posle napornog dana na poslu uživaju u treningu, izbace stres udarajući džak, upoznaju tehnike tajlandskog boksa i takav vid života zavole.


Radno vreme (termini):

ponedeljak - petak: 18-19h, 19 -20h

Foto

CENTAR ZA TAJLANDSKI BOKS Borilačke veštine Beograd
CENTAR ZA TAJLANDSKI BOKS Borilačke veštine Beograd
CENTAR ZA TAJLANDSKI BOKS Borilačke veštine Beograd