BUTIK DIAMOND

Butici Beograd

Adresa: Ratka Mitrovića 181a, Cerak
Beograd Telefon: 011/2310-810, 064/416-3016
E-mail: modnistudio.diamond@gmail.com

4.5/ 5stars

Butik Dimaond je ekskluzivni butik za sve dame koje žele da budu obučene u skladu sa aktuelnim modnim trendovima. Bilo da Vam je potrebna odeća za svaki dan ili za posebne prilike, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor originalne ženske garderobe.

Prateći aktuelne modne trendove, trudimo se da našom ponudom zadovoljimo kriterijume svih onih koji znaju da prepoznaju i cene kvalitet. Odeća poznatih svetskih brendova nalazi se u svakom kutku našeg prodajnog objekta i može biti Vaša po veoma pristupačnim cenama.

Butik Diamond pruža Vam mogućnost da na jednom mestu pronađete sve od garderobe za posao ili večernji izlazak, po najpovoljnijim cenama, a iz našeg bogatog prodajnog asortimana izdvajamo:

- majice i šortseve
- košulje i bluze
- bolera
- suknje i haljine
- komplete
- pantalone i farmerke
- torbe
- nakit

Naše modele karakteriše moderan kroj i dizajn, sa posebnim akcentom na materijale izuzetnog kvaliteta, što svaki komad odeće čini drugačijim i prijatnim za nošenje. Sve poslovne dame koje drže do svog stila, iz naše raznovrsne ponude mogu da izaberu odgovarajuću haljinu, suknju, komplet, pantalone ili košulju, koji će učiniti da na poslu ili tokom večernjeg izlaska izgledaju savršeno, a posebno mesto u našoj ponudi zauzima veliki izbor pantalona za punije dame.

Takođe, kod nas možete pronaći ženske torbe i nakit koji će idealno upotpuniti Vaš izgled. Ukoliko Vam je potrebna svakodnevna odeća za posao, šetnju ili druženje, kao i glamurozna za neke specijalne prilike, butik Diamond je prava adresa za Vas.

Pružamo Vam mogućnost da po najpovoljnijim uslovima i cenama priuštite sebi garderobu poznatih svetskih brendova.

Kontakt informacije:

Adresa: Ratka Mitrovića 181a
Telefon: 011/2310810
Email: modnistudio.diamond@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Modnistudiomarija/
Instagram: https://www.instagram.com/modnistudiodiamond/

Radno vreme:

- Ponedeljak-petak od 10:00 - 20:00h
- Subota  od 10:00 - 16:00h