EXTRA JEANS

Butici Beograd

Adresa: Požeška 138a, Banovo brdo
Beograd Telefon: 011/3549-083, 064/4895-340
E-mail: slavicaexact78@gmail.com

4/ 5stars

"Ako želite da Vam farmerke stoje extra, nosite Extra jeans"

Najkvalitetnije pazarske farmerice u Beogradu. U ponudi imam šest poznatih proizvođača.

Butik "Extra jeans" pronaći ćete na Banovom brdu, u Požeškoj ulici broj 138a, lokal 27, u Beogradu. Postojimo i radimo od 2006. godine kao forma čija je osnovna delatnost prodaja pazarskih farmerki, vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama.

Extra jeans se bavi prodajom pazarskog džinsa. Kod nas možete naći sve farmerke muške i ženske. Sve vrste farmerica plitke, duboke, ravne, uske, zvono veliki broj. Cena od 2200-2600din. Extra jeans pored farmeriki u svom asortimanu sadrži džempere, dukseve i majce.

Kvalitetni materijali, perfektna izrada i mnoštvo sitnih detalja koji garderobi iz naše ponude daju nesvakidašnji izgled, učiniće da se u istoj osećate udobno i zadovoljno svojim izgledom. Naše ljubazno osoblje će Vam srdačno izaći u susret i pomoći da pronađete idealnu odevnu kombinaciju za sve prilike.
U našoj ponudi možete pronaći odeću za sve sezone, proleće, leto, jesen i zimu, koja će Vam konfekcijski savršeno pristajati i upotpunjavati Vaš celokupan izgled. Odabrani modeli, skladnih linija i boja, izrađeni od kvalitetnih materijala istaći će Vašu figuru i učiniti da se prijatno osećate dok iste nosite.

U našem butiku možete pronaći:
- farmerke
- teksas jakne
- suknje
- trenerke
- tunike
- majice
- dukseve

Kontakt telefoni:
011/ 354 90 83
064/ 489 53 40

Radno vreme:
- radnim danima od 10 - 20h
- subotom od 10 - 15h

O kvalitetu naših proizvoda dovoljno govori veliki broj zadovoljnih kupaca, koji sa poverenjem svraćaju kod nas i otkrivaju nove modne trendove.
Brojni su butici u Beogradu, ali je samo jedan butik u kom možete pronaći najbolje farmerke.
Pazarske farmerke vrhunskog kvaliteta - najpovoljnija cena!

Vaš savršen izbor.
Exact jeans!

Butik "Extra jeans" Banovo brdo, Beograd.

FACEBOOK

INSTAGRAM