Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MARGO STORE - MUŠKA ODELA

MARGO STORE - MUŠKA ODELA

Butici Beograd

Korisne informacije


Butik muških odela i košulja Margo Store postoji i radi na Vidikovcu u ulici Kneza Višeslava 63 sa željom da svim pripadnicima jačeg pola olakšamo izbor odevne kombinacije za poslovne ili svečane prilike i na taj način im izmamimo osmeh na lice. Ukoliko se neko pita da li smo u tome uspeli dovoljno je da pogleda oko sebe sva ta zadovoljna lica koja su u našim odelima otišla na maturu, izgovorila sudbonosno da ili ostvarila velike poslovne uspehe.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor kvalitetnih muških odela za poslovne i svečane prilike, kao i drugih proizvoda muške kolekcije:

- poslovna odela
- ceremonijalna odela
- košulje
- kravate
- leptir mašne
- kaiševi

Bilo da Vam je potrebno klasično muško odelo, strukirano odelo ili odelo za punije i visoke muškarce, butik Margo Store je pravo mesto za Vas. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor muških odela modernog kroja, izrađenih od najkvalitetnijih materijala za sve vrste poslovnih i svečanih prilika.

Poslovno odelo je neizostavni deo stila svakog muškarca i dosta govori o onome ko ga nosi, bilo da je reč o prvom intervju za posao ili nekom važnom sastanku. Kod nas možete pronaći veliki izbor, kako svakodnevnih muških odela, tako i odela visoke klase izrađenih od kvalitetnih materijala, različitog kroja i široke palete boja.

Bilo da Vam je potrebno odelo za svadbu, maturu ili neku drugu svečanost, u potpunosti se možete osloniti na nas. Da bi ponuda bila kompletna, nudimo Vam i muške strukirane košulje, koje savršeno pristaju uz pravi odabir odela.

Pored muških odela vrhunskog kvaliteta, Margo Store u svojoj ponudi ima i druge proizvode muške kolekcije, kao što su: košulje, kravate, leptir mašne, kaiševe, igle za kravatu, dugmad za manžetne.

Ukoliko želite da budete primećeni, prepustite se savetima našeg stručnog i ljubaznog osoblja, koje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri izboru idealne odevne kombinacije. Dugogodišnje iskustvo je mera našeg kvaliteta.

 

 

Foto

MARGO STORE - MUŠKA ODELA Butici Beograd
MARGO STORE - MUŠKA ODELA Butici Beograd
MARGO STORE - MUŠKA ODELA Butici Beograd