CVEĆARA SANDRITA FLOWER SHOP

Cveće, cvećare Beograd

Adresa: Ustanička 197d, Konjarnik
Beograd Telefon: 060/0939-404, 063/370-136
E-mail: flower.shop.sandrita@gmail.com

4.5/ 5stars

Ako ne želite svoja osećanja da pretočite u reči– kupite cveće. Ono će osobi kojoj je namenjeno na svoj način reći sve što ste želeli da joj poručite.
Bilo da cveće poklanjate na venčanju mladencima ili se udajete pa birate cveće za bidermajer i ostalu dekoraciju prostora u kom ćete ugostiti drage ljude, mi smo tu da zajedno to učinimo jedinstvenim, elegantnim i romanticnim.

U ponudi su Vam dakle bidermajeri, reveri i narukvice, aranžmani za stolove, aranžmani za mladenački sto, kićenje automobila, venčići iznad vrata, gvozdeni stalci sa cvećem ili svećama, kutija ili kavez za novac, ukrašavanje čaša i ostalo.

Tu smo i da Vaše rođendane, godišnjice braka, diplomske, slave i ostale proslave učinimo veselijim.
Poklon korpe sa cvećem su atraktivan i zanimljiv poklon. Mogu se napuniti raznim dodatnim proizvodima, voćem i bombonjerom i možete lako definisati cenu.
U našoj radnji možete naći i saksijsko cveće, kao na primer, Phalaenopsis orhideje, Ljubičice, Kalanhoe, Krasule, Spatifilum, Anturijum, Guzmanije, Dracene, Kaktuse i mnoge druge sobne biljke.

Kako u životu imamo srećne momente tako, nažalost, nam se dogode i oni tužni pa smo tu da Vam budemo pri ruci prilikom odabira cveća za suze i vence...
Tu smo, dakle, uvek za Vas.

Posetite nas i uverite se u raznolikost aranžmana buketa i korpi kojih uvek imamo u ponudi ili poručite telefonom da Vam dostavimo na željenu adresu.

Vaša cvećara Sandrita flower shop