DEČIJA IGRAONICA DIZNI - PROSLAVA DEČIJIH ROĐENDANA

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Ustanička 242, Konjarnik, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/414-02-42 (od 15 do 21h), 062/60-70-70

4.5/ 5stars

Klimatizovan prostor pod konstantnim video nadzorom, na površini od oko 240m², specijalno uredjen za Vašu decu, kako bi im vreme provedeno kod nas ostalo u nezaboravnom pamćenju.

Profesionalno i nasmejano osoblje Dizni igraonice Vam svakodnevno stoji na raspolaganju. Naše osoblje je tu da udovolji želji Vaše dece i da njihov boravak ucini što lepšim i prijatnijim.

O Vašoj deci uvek vodi računa jedan do dva člana osoblja-animatora. On je zadužen da vodi brigu o njima i da im pomogne da na kvalitetan i kreativan način provedu svoje vreme u igraonici Dizni.

Prostor za decu je odvojen od prostora za roditelje, opremljen video nadzorom tako da u svakom trenutku možete nadgledati svoje dete i njegove aktivnosti. Vršimo organizaciju dečijih rodjendana i svih ostalih vrsta proslava.

U ponudi imamo profesionalnu animaciju, tortu, piće u i posluženje. Sve to možete organizovati sami ili svu brigu oko proslave prepustiti nama i uživati u proslavi.

Ukoliko imate posebne i specijalne želje za Vaše proslave, kontaktirajte nas, mi ćemo prihvatiti Vaše želje i učiniti Vašu proslavu nezaboravnom.

Nalazimo se u Ustaničkoj ulici broj 242.