Zatvori
DEČIJA IGRAONICA I ROĐENDAONICA SOVICA Dečije igraonice Beograd translate.Član 5 godina

DEČIJA IGRAONICA I ROĐENDAONICA SOVICA

Dečije igraonice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 15:00 - 21:00
Utorak 15:00 - 21:00
Sreda 15:00 - 21:00
Četvrtak 15:00 - 21:00
Petak 15:00 - 21:00
Subota 10:00 - 21:00
Nedelja 10:00 - 21:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Igraonica Sovica je otvorena i uspešno posluje kao porodični biznis. Igraonica se nalazi na Crvenom Krstu na Vračaru, u ulici Žička 19a. Radnim danima radimo od 15h do 21h, a vikendom od 10h do 21h.

Naša misija je da Vašim mališanima pružimo siguran, veseo, zabavan i čist prostor u kome mogu dugo da se igraju dok roditelji bezbrižno piju kafu u prijatnom ambijentu i divnoj bašti kafića.

Naši animatori i čuvaju, ali i zabavljaju decu – kako na rođendanima, tako i preko dana tokom njihovog igranja.

Konobari i šankeri su uvek na raspolaganju roditeljima, mladi su, veseli i raspoloženi. Igraonica nudi brojne zanimljive i interaktivne sadržaje za decu, kao i lavirint i mnoštvo igračaka i lutaka. Igraonica je idealno mesto za proslavu dečijih rođendana, a mi pružamo sjajne uslove i sadržaj za mališane do 8 godina, kao i različite All Inclusive pakete za roditelje.

Za slike ambijenta i zabave u Sovici, posetite naš Instagram profil – @sovica_igraonica, kao i našu Facebook stranicu – Dečija igraonica Sovica. Nadamo se da ćete nas posetiti i uveriti se da je usluga koju pružamo izvanredna!

Na jednom od dva televizora možete da pratite omiljeni program, a na drugom posmatrate igru vaše dece preko video nadzora. Uz prijatnu, ambijentalnu muziku možete dok ispijate omiljeno piće uz pristupačne cene, da prelistavate novine, koristite besplatan Wi-Fi ili se družite sa svojim prijateljima. Za Vas imamo obezbeđen i besplatan parking odmah ispred ulaza u igraonicu za 6 automobila. Drugi deo naše igraonice je, sa puno mašte i ljubavi, posebno opremljen prostor za decu koja će sigurno uživati u brojnim sadržajima namenjenim njihovoj kvalitetnoj i bezbednoj igri.

Dečija igraonica Sovica prilagođena je mališanima različitih uzrasta koji žele da se lepo provedu i zabave. Za naše najmlađe posetioce predviđen je poseban baby kutak u kome se nalazi bazen sa lopticama i ljuljaškama. Starijim drugarima i avanturstima na raspolaganju je 3D lavirint koji se prostire na tri nivoa koji je bezbedan, čist i zabavan. U sklopu lavirinta nalaze se tri tobogana, viseći mostić, dva tunela i tri tramboline, a tu su i hrčak valjak, kao i kamikaza koju sva deca obožavaju.

Rođendaonica Sovica Vam nudi mogućnost proslave rođendana koji ćete Vaš mališan i Vi dugo pamtiti. Termini za proslavu rođendana koje nudimo su sledeći:

PONEDELJAK - PETAK:
- 18h-20:30h – 10.900 din

VIKEND:
- 10h-12:30h – 11.900 din
- 13h-15:30h – 12.900 din
- 16h-18:30h – 13.900 din
- 19h-21:30h – 14.900 din

U cenu rođendana uračunat je zakup kompletne igraonice i kafića sa baštom na 2.5h zatvorenog tipa - samo za Vas i Vaše goste. Deci su na raspolaganju svi sadržaji igraonice – Sony Playstation, stoni fudbal, šminkernica, kuhinjica, pijaca, majstorska radionica sa alatom, kamikaze i lavirint. Uz naše vedre animatore i svečanu atmosferu deca će uživati u svakom sekundu proslave, a posebno će ih oduševiti facepainting koji je uključen u cenu proslave. Takođe, svim mališanima na raspolaganju stoji diskoteka sa light show svetlosnim efektima, a animatorke organizuju koreografski ples za sve mališane. Spremili smo i poseban poklon za slavljenika – besplatan dolazak u igraonicu narednih mesec dana!

Rođendaonica Sovica je mislila i na sve roditelje kojima nudimo pomoć pri organizaciji proslave: kompletan servis za posluživanje i održavanje temperature hrane, escajg, salvete, čaše, tanjirići, pojedinačne svećice, pozivnice i vatromet. Piće se služi iz našeg šanka i plaća se po utrošku, a hrana koju donesete biće servirana i poslužena uz pomoć naših konobara.

Uz navedenu mogućnost samog zakupa prostora, igraonica Sovica Vam nudi i sjajne All Inclusive aranžmane:
- Za 20 odraslih
- Za 30 odraslih
- Za 40 odraslih

Pri odabiru željenog paketa niste uslovljeni brojem dece. U sve pakete uključeno je neograničeno korišćenje sadržaja igraonice, facepainting, parking mesta za 6 vozila, nelimitirano alkoholno i bezalkoholno piće u originalnoj ambalaži, koktel pecivo, roštilj mix i salate. Takođe, nudimo i pakete koji uključuju tortu, slatki sto i dodatnu animaciju (mađioničara, maskote sa ozvučenjem ili profesionalnog fotografa). Za više detalja, tačne količine i vrste peciva, roštilja, salata i ukusa torte koje nudimo, kao i cene svih paketa, molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 060/43-43-496 (Viber, WhatsApp) ili putem poruke preko Instagram-a (@sovica_igraonica) ili Facebook-a (Dečija igraonica Sovica).

Naše cene korišćenja sadržaja igraonice tokom dana su sledeće:
◦ Karta za prvih sat vremena – 300 din
◦ Svakih započetih pola sata – po 100 din
◦ Dnevna karta – 600 din
◦ Čuvanje dece starije od 3 godine bez nadzora roditelja – 350 din po satu

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju i brine o Vama i Vašoj deci.


Vrste plaćanja

Kartice