Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KAFE IGRAONICA TIGAR

KAFE IGRAONICA TIGAR

Dečije igraonice Beograd

Korisne informacije


U samom centru Beograda, u delu Kalemegdana gde se nalazi Beo zoo vrt, nalazi se kafe Tigar. U prelepom ambijentu, pored prostora za slonove i iznad bazena sa fokama, nalazi se jedna od najlepših letnjih bašta u gradu, u sklopu koje se nalazi i dečja igraonica.

Koncept igraonice Tigar se razlikuje od klasičnog beogradskog kafića i prilagođen je najmlađim posetiocima koji dolaze u zoološki vrt. Organizujemo dečije proslave i dečije rođendane i tim povodom obezbeđujemo besplatan ulazak u zoo vrt slavljenicima i njihovim gostima. Dođite kod nas, u carstvo životinja, da uživamo zajedno.

Radnim danima odobravamo popust od 10%.

1. Paket "all inclusive" - od 250 eura - podrazumeva sledeće: ulaznice u Zoo vrt za sve goste (na jednu pozivnicu ulazi cela porodica), animatora, zakup prostora na 2h (donja bašta i donji unutrašnji prostor kafića), neograničeno piće (za decu sokići u tetrapaku 0.2) i konobara.
Paket važi za: do 30 dece i 30 odraslih
(za svaku osobu preko toga doplaćuje se 500rsd).

3. Paket "Tigrić" od 70eura - podrazumeva: ulaznice u Zoo vrt za sve goste (na jednu pozivnicu ulazi cela porodica), zakup prostora na 2h i 30min., konobara, popust na hranu i piće o 20% (u obavezi ste da kod nas kupite 4 pizze, ostalu hranu možete doneti, piće se takođe uzima kod nas). 

Foto

KAFE IGRAONICA TIGAR Dečije igraonice Beograd
KAFE IGRAONICA TIGAR Dečije igraonice Beograd
KAFE IGRAONICA TIGAR Dečije igraonice Beograd