LUCKY STAR CLUB

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Dušana Jovanovića 4, Voždovac // Dušana Jovanovića 4a, Voždovac
Beograd Telefon: 065/2332-003 // 011/4099-550, 066/111-030
E-mail: zeljkoperunovic71@gmail.com
Sajt: www.igraonicarodjendaonica.rs

4.5/ 5stars

Dečija igraonica i rođendaonica Lucky Star je novo carstvo za igru koje se prostire na 220 kvadratnih metara, u ulici Dušana Jovanovića 4, na uglu sa Kumodraškom ulicom, na samom uglu naselja Stepa Stepanović i Kumodraž II.


Igraonica Lucky Star je opremljena moderno, funkcionalno i pokušali smo da za svaki uzrast naših drugara unesemo nešto što će pružiti maksimalnu zabavu.

Play room sa konzolama X-box i Nitendo wii kinekt, smešten u tihom delu igraonice čeka da pruži vrhunsku zabavu.

Baby kutak sa mini igraonicom u kojoj će najmlađi uživati.

Diskoteku sa karaokama, tribinama za navijanje i prostorom za animaciju.

Rođendaonica, 3d lavirint, po evropskim standardima sa mnoštvom zanimljivih prepreka. 

Lucky star Play room je opremljen najsavremenijim konzolama X-box i Nitendo wii kinekt. Konzole su smeštene u tihom delu igraonice i pružaju vrhunsku interaktivnu zabavu za decu svih uzrasta.

Pored toga za decu se organizuje niz drugih aktivnosti i igara, koje od njih zahtevaju fizičku aktivnost i međusobnu saradnju. Cilj je da se deca kroz igru pravilno razvijaju, da im se jača timski duh i veštine komunikacije.

Prostor namenjen za najmlađe opremljen je bazenom sa lopticama, mekim lavirintom sa preprekama u kome je moguće nesmetano i bezbedno provlačenje, skakanje, igranje i sve to u vidokrugu roditelja.

Dok se deca bezbrižno igraju, roditelji mogu da se opuste u postoru predviđenim za odrasle. Posebno odvojeni prostori za roditelje, slavljenike, pušače i nepušače, kompletno klimatizovan prostor. Roditeljima je takođe dostupan i Wi-fi internet.

Posedujemo i parking.

Lucky Star – Rođendaonica Voždovac
Najpovoljnije i najzabavnije proslave dečijih rođendana na Voždovcu.

Rođendaonica Luky Star organizuje rođendane i druge zabave za decu i tinejdžere. Slavljenicima i njihovim drugarima na raspolaganju je lepo uređen prostor sa osvetljenjem, diskoteka sa karaokama i tribinama za navijanje i prostorom za animaciju.
Na Vama je samo da izaberete jedan od paketa i termin, a mi ćemo se postarati da Vaši mališani imaju najlepši provod i proslavu rođendana.

Diskoteka za decu i tinejdžere
Kada se ugase svetla, prostor se pretvara u diskoteku sa svetlosnim efektima. Tu su i karaoke sa svetskim i domaćim hitovima po izboru i razne druge muzičke igre. Uz profesionalno ozvučenje, osvetljenje, lasere i oslikani ambijent diskoteke, deca i tinejdžeri će uživati u proslavi rođendana. Tu su i bežični mikrofoni, projektori i vrhunske karaoke. Ukoliko volite da igrate i pevate, ovo je pravi izbor za Vas. Pevajte omiljene domaće i strane hitove u specijalnom opremljenom prostoru i provedite se kao nikada do sada.

 

TEENAGE CLUB STAR CLUB

* EKSKLUZIVNI PROSTOR
* NAJNOVIJA RASVETA
* NAJSAVREMENIJE AUDIO OZVUČENJE

Najpovoljnije, najzabavnije proslave dečijih rođendana na Voždovcu.

Nakon višegodišnjeg iskustva u organizaciji proslava, sagledali smo situacije sa kojima se suočavate u nedostatku prostora kji odgovaraju očekivanjima starije dece i mlađih tinejdžera.

Razumevši njihove potrebe i očekivanjam stvorili smo savršeni prostor za proslave.

Ekskluzivni ambijent će Vam pružiti potpunu udobnost koju tražite.
Najsavremenija klubska rasveta najnovije generacije jedinstvene u Beogradu, profesionalno audio ozvučenjem dim mašina, bubble mašina.

Dnevna varijanta STAR caffe club, play room, ps 4 sa najnovijim igricama, x-box i još mnogo toga...

Dobrodošli u STAR club!

 

Radno vreme:

Radnim danima od 11h do 21h
Vikendom od 10h do 22h
Kontakt telefon: 065 233 2003