MALA VIŠNJA

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Todora Manojlovića 24, Višnjička banja
Beograd Telefon: 011/2758-773, 064/304-01-95, 060/3456-739
E-mail: malavisnjabg@gmail.com
Sajt: www.malavisnja.com

4.5/ 5stars

Poštovani,

Dobrodošli na internet prezentaciju Privatne Predškolske ustanove „Mala Višnja“, otvorene radi kompletnog zadovoljstva i roditelja i dece. Mala Višnja osnovana je u novembru 2009. godine, a od početka rada imamo veoma ljubazan tim i zadovoljne korisnike naših programa.

Mala Višnja je oktobra 2013. godine verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, rešenjem broj: 022-05-21/2013-07,a u Privrednoom sudu registrovana sa oznakom i brojem rešenja 1Fi 584/13.

Za prostor i opremu, didaktička sredstva, od inspekcije Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, imamo najbolje preporuke!

Pored ovoga, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja daje preporuke za dobar plan i program vaspitanja i obrazovanja za decu od 6 meseci do polaska u školu.

Deca u našem vrtiću imaju predškolski program godinu pred polazak u školu i dobijaju potvrdu o završenom predškolskom programu.

Cilj nam je da deca najranije detinjstvo rado pamte, da se lepo igraju i mnogo nauče. Veliki broj zadovoljnih roditelja i dece, pohvale koje primamo, kao i preporuke roditelja drugima su naša najveća nagrada.

Želimo da deca budu srećna i zadovoljna, da uživaju i upoznaju se s različitim aktivnostima, da puno nauče. Veseli nas kad su deca nasmejana i srećna, kad osećaju da su voljena i žele da u Maloj Višnji ostanu što duže. Takođe, učimo ih da drugima ne čine ono što ne žele i ne vole da se njima radi. Deca ovde nauče da budu samostalna, da razmišljaju i poštuju tuđe potrebe i želje.
Kod nas deca uče kako da se lepo ponašaju i ophode prema drugima, da savladavaju razne veštine i budu sigurna u sebe. Na priredbama i maskenbalima koje redovno organizujemo, deca iz Male Višnje oslobađaju se treme, postaju sigurna u sebe, odlučna i raduju se zajedničkom uspehu svoje grupe.

Presrećni smo kad nam roditelji ukažu poverenje i svoje najveće blago dovedu baš u Malu Višnju. Svesni velike odgovornosti, nastojimo da se prednosti boravka dece u Maloj Višnji što pre uoče, da deca mnogo nauče i pritom budu srećna. Ako odrastaju u takvom okruženju, biće uspešni u školi, a jednog dana i uspešni ljudi, sposobni da osnuju porodicu i budu uspešni u poslu, da uvek i u svemu budu primer drugima. Zato je veoma važno da se deca još u najranijem detinjstvu pravilno pripreme za budućnost.