Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MALI ŽIN

MALI ŽIN

Dečije igraonice Beograd
  • Adresa: Milene Pavlović Barili 7, Resnik
  • Telefon: 063/381-198

Korisne informacije


Dečija igraonica “Mali žin” je pravo mesto za uživanje mališana svih uzrasta, ali i njihovih roditelja. U maštovito uređenom ambijentu, deca mogu da se zabave, ali i da uče kroz pažljivo osmišljene igrolike aktivnosti i tako razvijaju svoju inteligenciju i motoričke sposobnosti.

Centralno mesto u igraonici “Mali žin” zauzima neobičan lavirint koji je potpuno bezbedan i redovno se održava, što ga čini savršeno čistim. Svim pravim avanturistima na raspolaganju su brojni sadržaji koji su namenjeni njihovoj kvalitetnoj igri i zabavi.

U našoj maštaonici svi drugari imaju priliku da se oprobaju u slikanju, crtanju i drugim aktivnostima, kao i da kroz igru uče i stiču nova saznanja. Uz smeh i zabavu, mališani su pod stalnim nadzorom naših veselih animatora koji će im omogućiti da se opuste i zabave.

Igraonica “Mali žin” je mislila i na sve roditelje kojima pruža kompletno uživanje svakog dana. Dok čekate Vaše mališane da završe sa igrom, možete se opustiti u prijatnom ambijentu našeg kafića, uživajući uz najkvalitetniju Lavazza kafu i Coca-Colu, po popularnoj ceni od 150 dinara. Pružite Vašem mališanu kvalitetno provedeno vreme po ceni od 50 dinara po započetom satu.

Foto

MALI ŽIN Dečije igraonice Beograd