DOM ZA STARA LICA SENEKTA

Dnevni boravak za stare Beograd

Adresa: Petra Kočića 35a, Zemun
Beograd Telefon: 011/3165-148, 063/232-929
Fax: 011/3166-091
E-mail: senekta.dzs@gmail.com
Sajt: www.senekta.rs

4.5/ 5stars

Dom za stare Senekta dobio je licencu od strane Ministarstva za rad, zaposljavanje i socijalnu politiku.

------------------------------

Dom za stare SENEKTA pruža visoko kvalitetnu uslugu od strane lekara, socijalnog radnika, medicinskih sestara - tehničara, bolničara - negovatelja koji su obučeni za rad sa starim i bolesnim osobama.

Svaki sprat ima svoju telefonsku liniju i internet vezu, ADSL, kablovsku televiziju.

Stručno osoblje svakodnevno vrši merenje vitalnih funkcija (TA, P, T), merenje šećera u krvi. Izvode se sve medicinsko tehničke radnje (PLASIRANJE KATETERA, NAZOGASTRIČNIH SONDI, OTVARANJE VENSKOG PUTA, DAVANJE INEKCIJA, INFUZIJA, OBRADA DEKUBITALNIH RANA)...

Obroci se služe u zajedničkim trpezarijama, odnosno u sobama korisnika ako za to postoji potreba ili želja. Korisnicima je obezbeđena ishrana u skladu sa principima zdrave hrane, zavisno od njihovog zdravstvenog stanja, verskih ubeđenja, potreba i navika kroz 5 obroka dnevno, propisanih od strane nutricioniste.
U našem domu radi ljubazno i obučeno osoblje za rad sa dementnim osobama i osobama obolelih od Alchajmerove bolesti. Obezbeđujemo usluge fizioterapeuta.

Dom je opremljen po svim standardima i u ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i višekrevetne sobe koje su prilagođene svakoj kategoriji korisnika (pokretnim, polu pokretnim i nepokretnima).

Dom za stare SENEKTA se nalazi u neposrednoj blizini gradskog zemunskog parka. Posedujemo i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju korisnika. Svaki sprat poseduje i prostrane terase i zajedničke dnevne boravke. Do nas možete doći autobuskim linijama: 15, 17, 18, 45, 73, 78, 83, 88, 610 i 611.

Našim korisnicima obezbeđujemo usluge frizera, pedikira, manikira kao i usluge pranja i peglanja veša.