ĆEVAP KOD DEKIJA

Domaća kuhinja Beograd

Adresa: Strahinjića Bana 71, Stari grad
Beograd Telefon: 064/0000-505
E-mail: cevapkoddekija@gmail.com
Sajt: www.cevap.rs

4.5/ 5stars

Naša filozofija je jednostavna. 

Verujemo u to da roštilj nije brza hrana, već jedan od najboljih i najzdravijih načina da se meso pripremi, čemu ukus naših specijaliteta, kao i brojni gosti koji godinama dolaze, mogu slasno da posvedoče. 

Ćevap kod Dekija  krasi 100% juneće meso najvišeg kvaliteta, pripremljeno po autentičnoj recepturi i to isključivo na bukovom ćumuru koji zaokružuje uživanje u jedinstvenom gastronomskom doživljaju. 

Imaćete velikih problema da odolite našoj pljeskavici, telećoj džigerici, kobasici, bifteku, teletini na kajmaku, jer svako od naših specijaliteta ima jedinstvenu moć da vas ubedi da ga probate. 

I taman kada pomislite na nešto slatko, ugledaćete neodoljive baklave, tufahije, kao i knedle sa šljivama kako gledaju u Vašem pravcu, pa im slobodno uzvratite jednim slatkim druženjem.

Ukratko, doživećete mesto koje je ozbiljan restoran, a da to nije – oslobođen od svih nepotrebnih i opterećujućih elemenata, koji funckioniše kao živahna raskrsnica, a ponekad i stanica ljudi koji žive život “iz stomaka”. 

I zato slobodno svratite ili nam dozvolite da mi dođemo do Vas, jer smo samo jedan poziv daleko.