Zatvori
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 5 godina

DOM VIS

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 552

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Dom za stare VIS

Ekskluzivni dom Vis, za negu i smeštaj starih lica nalazi se u okolini Beograda, mirnom delu Umke, izolovan od buke, okružen prirodom, s predivnim pogledom na reku Savu.

Dom je na bazi hotelskog smeštaja sa liftom i poseduje više dvokrevetnih i jednokrevetnih soba sa sopstvenim kupatilom i izlazom na terasu. Naši korisnici imaju na raspolaganju lepo uređen vrt za boravak u prirodi.

Provedite sa nama sigurno treće doba uz ljubazno osoblje, stalnu negu i lekarski nadzor.

Naš cilj je da se po dolasku u naš dom ne završi Vaš aktivan i srećan život. Dolazak u dom ne mora da bude kazna i odbačenost od porodice, već jedan nov i srećan period u Vašem životu. Po dolasku u naš dom trudimo se da se upoznamo sa Vama, vašim navikama, potrebama i željama kako bi na najkvalitetniji način organizovali Vaš boravak i društveni život.

SMEŠTAJ
Objekat doma Vis je izgrađen sa namenom smeštaja i brige o starim i bolesnim osobama. Budući da je smeštaj i briga o starima prvobitna namena samog objekta,  dom Vis je izgrađen tako da njegovim korisnicima pruži udoban smeštaj i neometan, aktivan život.

Sam objekat je podeljen na više celina koje omogućavaju stanarima neometan odmor u svojim sobama, prijatne trenutke u društvu svojih vršnjaka u dnevnom boravku ili dostojanstveno obedovanje u prijatnoj trpezariji. Pored dobro organizovanog objekta na raspolaganju stanarima je i prelepa bašta sa puno zelenila, mestom za šetnju i odmor.
Dom je izgrađen u tri nivoa, a da bi omogućio korisnicima neometano kretanje i aktivnost na raspolaganju im je hidraulični panoramski lift sa prelepim pogledom na prirodu i prostranu baštu. Za sve one koji žele da svakodnevnu šetnju započnu iz svoje sobe, postoji i stepenište sa rukohvatima sa obe strane kako bi se obezbedila sigurnost stanara. Dom Vis je pokriven video nadzorom.

Sobe
Dom Vis poseduje petnaest dvokrevetnih i tri jednokrevetne sobe. Sve sobe imaju dosta dnevne svetlosti, sopstveni izlaz na terasu sa koje se pruža prelep pogled na prirodu i reku Savu. Sobe su okrečene u prijatne pastelne boje što ih čini veoma prijatnim za boravak. Ni funkcionalnost soba nije zanemarena. Svaka soba je opremljena kako bi omogućila lakši i ugodniji život korisnika.

Sobe poseduju:

  • sopstveno kupatilo sa tuš kabinom,
  • udoban krevet sa kvalitetnim dušekom
  • noćni stočić
  • televizor
  • telefon (po želji korisnika)
  • taster za pozivanje osoblja
  • protivpožarni alarm


Dnevni boravak:

U okviru doma Vis postoji kutak u kome naši stanari mogu uživati u društvu svojih vršnjaka, pričati sa njima, zabavljati se uz društvene igre, čitati ili jednostavno uživati u čaju uz topao kamin u zimskim danima.
Dnevni boravak je prijatan ambijent koji je povezan sa prostranom salom za ručavanje i čini jednu prijatnu celinu za boravak.

Bašta:
Naši korisnici imaju i lepo uređeno dvorište za boravak u prirodi. U toplim danima imaju mogućnost da šetaju, sede i uživaju u letnjikovcu, bašti punoj cveća i zelenila.

Ishrana:
Ishrana je važna u svim životnim dobima pa i u trećem dobu.

O zdravoj i izbalansiranoj ishrani u Domu Vis vode računa nutricionista i profesionalni kuvar.

Društveni život:
Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.

U domu Vis organizujemo različite društvene aktivnosti i programe u cilju da se korisnicima doma za stare pruže raznovrsni sadržaji koji će animirati i motivisati da se svaki korisinik doma aktivno uključi u željene programe i na najlepši način provede svoje slobodno vreme.

Kontakt:
Milije Stanojlovića 83a
Beograd, Umka
Kontakt telefoni:
011/802-64-89
063/279-303
Web: www.dom-vis.com
Email: office@dom-vis.com


Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate