Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DOM VIS

DOM VIS

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Korisne informacije

Cena 500.00 EUR


Dom za stare VIS

Ekskluzivni dom Vis, za negu i smeštaj starih lica nalazi se u okolini Beograda, mirnom delu Umke, izolovan od buke, okružen prirodom, s predivnim pogledom na reku Savu.

Dom je na bazi hotelskog smeštaja sa liftom i poseduje više dvokrevetnih i jednokrevetnih soba sa sopstvenim kupatilom i izlazom na terasu. Naši korisnici imaju na raspolaganju lepo uređen vrt za boravak u prirodi.

Provedite sa nama sigurno treće doba uz ljubazno osoblje, stalnu negu i lekarski nadzor.

Naš cilj je da se po dolasku u naš dom ne završi Vaš aktivan i srećan život. Dolazak u dom ne mora da bude kazna i odbačenost od porodice, već jedan nov i srećan period u Vašem životu. Po dolasku u naš dom trudimo se da se upoznamo sa Vama, vašim navikama, potrebama i željama kako bi na najkvalitetniji način organizovali Vaš boravak i društveni život.

SMEŠTAJ
Objekat doma Vis je izgrađen sa namenom smeštaja i brige o starim i bolesnim osobama. Budući da je smeštaj i briga o starima prvobitna namena samog objekta,  dom Vis je izgrađen tako da njegovim korisnicima pruži udoban smeštaj i neometan, aktivan život.

Sam objekat je podeljen na više celina koje omogućavaju stanarima neometan odmor u svojim sobama, prijatne trenutke u društvu svojih vršnjaka u dnevnom boravku ili dostojanstveno obedovanje u prijatnoj trpezariji. Pored dobro organizovanog objekta na raspolaganju stanarima je i prelepa bašta sa puno zelenila, mestom za šetnju i odmor.
Dom je izgrađen u tri nivoa, a da bi omogućio korisnicima neometano kretanje i aktivnost na raspolaganju im je hidraulični panoramski lift sa prelepim pogledom na prirodu i prostranu baštu. Za sve one koji žele da svakodnevnu šetnju započnu iz svoje sobe, postoji i stepenište sa rukohvatima sa obe strane kako bi se obezbedila sigurnost stanara. Dom Vis je pokriven video nadzorom.

Sobe
Dom Vis poseduje petnaest dvokrevetnih i tri jednokrevetne sobe. Sve sobe imaju dosta dnevne svetlosti, sopstveni izlaz na terasu sa koje se pruža prelep pogled na prirodu i reku Savu. Sobe su okrečene u prijatne pastelne boje što ih čini veoma prijatnim za boravak. Ni funkcionalnost soba nije zanemarena. Svaka soba je opremljena kako bi omogućila lakši i ugodniji život korisnika.

Sobe poseduju:

  • sopstveno kupatilo sa tuš kabinom,
  • udoban krevet sa kvalitetnim dušekom
  • noćni stočić
  • televizor
  • telefon (po želji korisnika)
  • taster za pozivanje osoblja
  • protivpožarni alarm


Dnevni boravak:

U okviru doma Vis postoji kutak u kome naši stanari mogu uživati u društvu svojih vršnjaka, pričati sa njima, zabavljati se uz društvene igre, čitati ili jednostavno uživati u čaju uz topao kamin u zimskim danima.
Dnevni boravak je prijatan ambijent koji je povezan sa prostranom salom za ručavanje i čini jednu prijatnu celinu za boravak.

Bašta:
Naši korisnici imaju i lepo uređeno dvorište za boravak u prirodi. U toplim danima imaju mogućnost da šetaju, sede i uživaju u letnjikovcu, bašti punoj cveća i zelenila.

Ishrana:
Ishrana je važna u svim životnim dobima pa i u trećem dobu.

O zdravoj i izbalansiranoj ishrani u Domu Vis vode računa nutricionista i profesionalni kuvar.

Društveni život:
Odlazak u dom ne mora da bude i kraj aktivnog i društvenog života i kontakta sa porodicom.

U domu Vis organizujemo različite društvene aktivnosti i programe u cilju da se korisnicima doma za stare pruže raznovrsni sadržaji koji će animirati i motivisati da se svaki korisinik doma aktivno uključi u željene programe i na najlepši način provede svoje slobodno vreme.

Kontakt:
Milije Stanojlovića 83a
Beograd, Umka
Kontakt telefoni:
011/802-64-89
063/279-303
Web: www.dom-vis.com
Email: office@dom-vis.com

Foto

DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM VIS Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate