DOM ZA STARE MILAGRO CASA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Adresa: Mite Ružića 29a, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/2864-055
Sajt: www.milagrocasa.com

4/ 5stars

Dom za stara lica ”Milagrocasa” d.o.o. Beograd Licenca br.022-02-00006/2014-19 , nastao je kao deo projekta stručnog tima oformljenog sa ciljem da realizuje ideju o otvaranju jedinstvene ustanove za brigu o starijim osobama.

Jedan od osnovnih zadataka koji smo ispunili otvaranjem ove specijalizovane ustanove, svakako je podizanje standarda u oblasti smeštaja ishrane, medicinskih usluga a naravno i društvenog života starijih osoba kojima je potrebna tuđa briga i pomoć.

Poslovna politika doma za stara lica “Milagrocasa”d.o.o. bazira se pre svega na angažovanju dokazanih profesionalaca u svojim oblastima koji su zaduženi da našim korisnicima boravak u domu za stare učine što prijatnijim.

Želimo da se osećate bezbedno u svakom trenutku, da o Vama 24h brine stručno osoblje, a naravno, želimo i da Vam obezbedimo privatnost onda kada Vam je ona potrebna. Jedan od ciljeva tima ljudi koji ce upravljati ovom ustanovom biće praćenje svetskih standarda vezanih za smeštaj starijih osoba u specijalizovanim ustanovama. Shodno tome dom za stara lica “Milagrocasa”d.o.o. biće jedna dinamična sredina u kojoj cemo zajedno usavršavati sve delove naše ustanove za koje naš tim a pre svega naši korisnici smatraju da mogu biti još bolji.