Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DOM ZA STARE MILAGRO CASA

DOM ZA STARE MILAGRO CASA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

GSP

  • Autobus: 46

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeDom za stara lica ”Milagrocasa” d.o.o. Beograd Licenca br.022-02-00006/2014-19 , nastao je kao deo projekta stručnog tima oformljenog sa ciljem da realizuje ideju o otvaranju jedinstvene ustanove za brigu o starijim osobama.

Jedan od osnovnih zadataka koji smo ispunili otvaranjem ove specijalizovane ustanove, svakako je podizanje standarda u oblasti smeštaja ishrane, medicinskih usluga a naravno i društvenog života starijih osoba kojima je potrebna tuđa briga i pomoć.

Poslovna politika doma za stara lica “Milagrocasa”d.o.o. bazira se pre svega na angažovanju dokazanih profesionalaca u svojim oblastima koji su zaduženi da našim korisnicima boravak u domu za stare učine što prijatnijim.

Želimo da se osećate bezbedno u svakom trenutku, da o Vama 24h brine stručno osoblje, a naravno, želimo i da Vam obezbedimo privatnost onda kada Vam je ona potrebna. Jedan od ciljeva tima ljudi koji ce upravljati ovom ustanovom biće praćenje svetskih standarda vezanih za smeštaj starijih osoba u specijalizovanim ustanovama. Shodno tome dom za stara lica “Milagrocasa”d.o.o. biće jedna dinamična sredina u kojoj cemo zajedno usavršavati sve delove naše ustanove za koje naš tim a pre svega naši korisnici smatraju da mogu biti još bolji.

Foto

DOM ZA STARE MILAGRO CASA Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM ZA STARE MILAGRO CASA Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM ZA STARE MILAGRO CASA Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Vrste plaćanja

Kartice