Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DOM ZA STARE NINA 2

DOM ZA STARE NINA 2

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Korisne informacije

Cena 350.00

Dom za stare "NINA"

Dom ima licencu po rešenju Ministarstva broj 252 od 15.03.2017.godine.

NOVO U DOMU ZA STARE NINA
*******************************
Dom Nina je počeo sa kućnim posetama starih, nepokretnih i polupokretnih osoba. Dom Nina pruža usluge dnevne nege, posete našeg lekara, posete medicinskog osoblja u vašoj kući radi davanja adekvatne terapije. Sve usluge se pružaju po želji pacijenata na sat, dnevno ili na 24 sata.
*******************************

Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio i najviše standarde dom za stare NINA pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe.

Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju : domski lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, socijalni radnik, negovateljice, radni terapeut, kuvari, spremačice i domar. Naravno ako postoji potreba uvek smo spremni da angažujemo i ostale specijaliste iz svih oblasti medicine kao i angažovanje frizera, pedikira, manikira .itd.

Potrebno je samo da poželite i mi ćemo se potruditi da ispunimo svaku Vašu želju. Specijalizovano osoblje doma za stara lica "NINA", tu je da korisnicima pruži vrhunsku negu.

Korisnicima doma se pruža medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara 24h.

U pružanju ovakve medicinske usluge uključeni su lekari i medicinske sestre sa bogatim iskustvom u radu sa starim licima. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmani. Kupatila su prilagodjena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama. Sobe za bolesne i nepokretne nalaze se na posebnom spratu sa posebnom 24-časovnom negom.

U okviru doma je i lepo uredjeno dvorište za odmor i relaksaciju.

Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu nalaze velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom, pa naši korisnici mogu birati izmedju privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.

Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana o kojoj brine brine tim lekara i nutricionista spremljena je od strane profesionalnog kuvara i prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika. Hrana se redovno servira u zajedničkoj trpezariji a po potrebi korisnika može biti dostavljena i u samoj sobi.

Za stanare čija dijagnoza to zahteva pripremamo poseban režim ishrane.

Foto

DOM ZA STARE NINA 2 Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM ZA STARE NINA 2 Domovi za stare, nega starih lica Beograd
DOM ZA STARE NINA 2 Domovi za stare, nega starih lica Beograd