Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
TEHNO QM

TEHNO QM

Elektromaterijal Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 20:00
Utorak 07:00 - 20:00
Sreda 07:00 - 20:00
Četvrtak 07:00 - 20:00
Petak 07:00 - 20:00
Subota 07:00 - 20:00
Nedelja 07:00 - 15:00

GSP

  • Autobus: 15, 50

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Elektromaterijal i Servis bele tehnike Tehno QM nudi kompletan elektro program za Vaše domaćinstvo i usluge servisa i popravke bele tehnike, rashladnih uređaja i malih kućnih aparata. Pored velikog izbora led rasvete, kablova, lustera, u našoj ponudi nalaze se i delovi bele tehnike, ručni alati, kompletan bravarski program, HTZ oprema, kao i baštenska oprema. Možemo se pohvaliti širokim asortimanom elektromaterijala i opreme koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce, bilo da renovirate stan ili se profesionalno bavite izvođenjem elektroinstalacija. U našoj ponudi očekuje Vas materijal vrhunskog kvaliteta vodećih domaćih i stranih proizvođača.

Tehno QM servis je specijalizovan za popravke uređaja bele tehnike vodećih proizvođača: Gorenje, Beko, Ariston, Candy, Indesit, Elektrolux, Simens, Whirpool, Zanussi... Možemo da se pohvalimo brojnim uspešnim intervencijama, a konstantnim usavršavanjem tima majstora i modernizacijom servisa, nastojimo da zadržimo način rada na visokom nivou i izađemo u susret svim našim klijentima.

Oblast našeg delovanja odnosi se na servis i popravku:
- veš mašina
- šporeta
- sudo mašina
- mašina za sušenje veša
- bojlera
- frižidera
- rashladnih vitrina
- ledomata
- klima uređaja

Tehno QM nudi Vam elektromaterijal :

- LED rasvetu
- kablove
- lustere
- osigurače
- utičnice
- prekidače
- žice

Ukoliko želite da oplemenite Vaš životni ili radni prostor, a pri tome značajno uštedite električnu energiju, naša preporuka je savremena LED rasveta koja predstavlja osvetljenje budućnosti.

Glavne prednosti ove vrste rasvete su: manja potrošnja energije, niska radna temperatura, smanjeno emitovanje UV i IR zračenja, trajnost, kao i ekološki aspekt, jer je potpuno bezbedna po okolinu. Elektromaterijal Tehno QM nudi veliki izbor LED rasvete za Vaše domaćinstvo ili dvorište koji predstavljaju najnovije trendove u led osvetljavanju.

Pored toga, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor dekorativne rasvete i lustera, kao i prateća oprema: sijalice, kablovi, žice, prekidači…

Iz našeg prodajnog programa izdvajamo i:

- delove bele tehnike
- ručni alat
- okove
- kupatilske aspiratore
- opremu za domaćinstvo
- HTZ opremu
- bravarski program
- baštensku opremu

Posetite nas i nabavite sve od elektromaterijala po najpovoljnijim cenama!

Foto

TEHNO QM Elektromaterijal Beograd

Vrste plaćanja

Kartice