NAJ PIZZA & SENDVIČ BAR

Fast food Beograd

Adresa: Ilije Đuričića 26, Žarkovo
Beograd Telefon: 011/2392-025, 061/551-55-67

4.5/ 5stars

Za sve koji se pozovu na sajt 011info Capriccioza od 50 cm je 800,00 dinara!!!

Jedan od najboljih restorana brze hrane Fast food Naj Pizza nalazi se u Žarkovu i u svojoj ponudi ima razne vrste pica, razne vrste sendviča u domaćoj lepinji, slatke i slane palačinke, kao i veliki izbor salata po povoljnijim cenama.

Pogledajte naš CENOVNIK!


U ponudi Fast food Naj Pizza imamo veliki broj pica, kao što su: Margarita, Napolitana, Capriciosa, Vesuvio, Mexicana.

Iz naše ponude posebno izdvajamo sendviče sa šunkom, pečenicom, njeguškim pršutom ili kulenom, uz dodatak raznih vrsta salata.
Takođe, Vi možete napraviti svoju omiljenu kombinaciju od velikog broja sastojaka koje Vam nudimo. Naši sendviči se služe u domaćim, ručno pravljenim lepinjama.

Fast food Naj pizza nudi Vam veliki izbor slanih i slatkih palačinki. Kod nas možete probati slane palačinke sa kulenom, suvim vratom, kačkavaljem i pavlakom.

Za sve ljubitelje slatkiša, nudimo veliki izbor slatkih palačinki sa nutelom, eurokremom, marmeladom, medom, šećerom i orasima... Ukoliko uživate u tome da sami kombinujete ukuse, tu su i dodaci: višnje, banane, badem, orasi, suvo grožđe, kikiriki, plazmu, kao i mnoge druge.

Ukoliko niste u žurbi u Vašoj omiljenoj hrani možete uživati u prijatnom ambijentu Fast food Naj Pizza. Sve to možete da upotpunite omiljenim sokovima, pivom, vodom. Pored šalterske prodaje, nudimo mogućnost dostave većih poružbina na željenu adresu.

Jos iz naše ponude pogledajte OVDE .

Ukoliko želite kvalitetno spremljenu hranu na Vašoj adresi.

Otvoreni smo za svaki vid saradnje.

Facebook