BEAUTY LOUNGE POSH

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Kraljice Katarine 70a, Banovo brdo
Beograd Telefon: 069/432-4321
E-mail: jelena.bugarin@gmail.com

4/ 5stars

Posh Beauty Lounge nalazi se u Kraljice Katarine 70a, na Banovom Brdu na Čukarici i pored osnovnih frizerskih usluga, možemo da Vam ponudimo brojne tretmane i pakovanja koja će dubinski oporaviti Vašu kosu. Radimo sa isključivo kvalitetnim proizvodima, koji su priznati svuda u svetu, kada je u pitanju nega kose.

Koristimo farbe bez amonijaka koje ne oštećuju vlasi Vaše kose. Naš cilj je da Vaša kosa bude zdrava, jaka i sjajna u svakom trenutku. Smatramo da lepa frizura zavisi prvenstveno od nege koja je posvećena kosi. Upravo iz tog razloga, opredelili smo se za tretmane koji obnavljaju strukturu kose i čine je bujnom i lepršavom. Nega kose u našem salonu, biće Vam zaista iskustvo za pamćenje.

Ženski i muški frizer Posh Beauty Lounge Vam nudi:

-Frizerske usluge
-Pramenove
-Farbanje
-Svečane frizure
-Botox

Ukoliko prisustvujete nekom svečanom događaju, naša srdačna preporuka su Vam svečane frizure koje izrađujemo za Vas. Potrudićemo se da uz naše svečane frizure, budete elegantni i primećeni u društvu. Stilizovane i perfektno oblikovane varijante svečanih frizura za dnevne i noćne izlaske, laskaće Vašoj figuri.

Pored toga u nase, Beauty Lounge-u nudimo i botoks za kosu koja deluje na oštećene delove površinskog sloja kose koji se na ovaj način oporavlja, zaglađuje i daje dugotrajnu zaštitu. Ukoliko je Vaša kosa vidno oštećena od raznih hemijskih tretmana ili previše čestih feniranja i peglanja kose, tretman botoksa je idealna stvar za Vas i Vašu kosu jer ćete Vi biti zadovolji, a drugi će odmah primetiti promenu.

Savršen način da ispravite Vašu kosu i učinite je neodoljivom je brazilsko keratinsko pakovanje za kosu. Svojstvo keratinskog pakovanje je da dubinski dodaje novi sloj kosi i čini je bujnijom. Budući da je keratin protein koji se prirodno nalazi u kosi, nije reč o štetnoj supstanci koja će oštetiti Vašu kosu.

Brazilsko keratinsko pakovanje Vašu će kosu zadržati ispravljenom u periodu od 3 do 9 meseci u zavisnosti od gustine, tipa i kvaliteta kose. Ženski i muški frizer Posh Beauty Lounge Vam omogućava da promeniti Vašu frizuru i unesete novinu u Vaš život. Nega kose u našem frizerskom salonu je najbolje što možete sebi da priuštite.

Radno vreme:

- radnim danima od 09 - 20h
- vikendom od 10 - 16h

Farbanje bez amonijaka i svečane frizure iz snova.

Frizerski salon Posh Beauty Lounge, muški i ženski frizer, Beograd.