FRIZERSKI SALON LA MARTA (GOCA)

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10d, lokal 44, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/311-98-18, 064/112-34-91
E-mail: goca1604@gmail.com

4/ 5stars

Salon lepote La Marta ( Goca) nalazi se u Bulevaru Mihaila Pupina 10d, lokal 44 u Beogradu i nudi Vam veliki broj frizerskih i kozmetičkih usluga na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Pripadnicama lepšeg pola želeli smo pre svega da omogućimo da malo vremena posvete sebi i svom izgledu u veoma prijatnom ambijentu salona lepote čiji je cilj da Vašu lepotu dovede do savršenstva.

Naše profesionalno osoblje čine frizeri i kozmetičari sa dugogodišnjim iskustvom, koji Vam stavljaju na raspolaganje široku paletu svojih usluga.

Kako bi Vaša frizura uvek bila moderna, naš tim stilista nudi Vam brojne frizerske usluge:

FRIZERSKE USLUGE

- šišanje
- feniranje
- farbanje
- tretmani kose
- nadogradnja kose
- botoks kose
- dubinsko pranje kose
- senčenje kose
- izrada svečanih frizura
- olaplex

KOZMETIČKE USLUGE

- masaže
- relax masaža
- rindrop tehnika
- manikir
- pedikir
- nadogradnja noktiju
- izlivanje noktiju

Botoks za kosu je jedan od najnovijih tretmana za suvu i oštećenu kosu, koji čini kosu zdravijom, sjajnom i mekanom.

Ukoliko želite vidljive promene na Vašoj kosi, salon lepote La Marta( Goca) preporučuje Vam botoks kose Lorealovim preparatima koji će znatno poboljšati strukturu vlasi i dati joj volumen, bez iskrzalih krajeva.

Da bi Vašoj kosi priuštili dodatnu hidrataciju i negu, preporučujemo Vam tretman dubinskog pranja kose koji ima za cilj da regeneriše Vašu kosu u potpunosti.

Ovaj tretman omogućava da se otklone ostaci različitih proizvoda koji se talože na Vašoj kosi i koži glave.

Nakon toga, Vaša kosa će biti laganija, sjajnija i lepša. U našem radu koristimo proizvode italijanske kuće Seward Mediter koji su se pokazali više nego uspešnim, na veliko zadovoljstvo naših mušterija.
Ubrzan tempo života i sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi uslovio je činjenicu da je svakom pojedincu neophodna relaksacija.

U našem salonu lepote, pored mnogobrojnih frizersko-kozmetičkih usluga, nudimo Vam sve vrste masaža.

Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske i relaks masaže.

Pored toga što pomaže opuštanju, ova se masaža koristi za uspostavljanje ravnoteže, ali i za uklanjanje napetosti i bolnih stanja.

Za ovu masažu koriste se posebna anti-stres ulja koja imaju efekat aromaterapije, jer putem čula mirisa utiču na centralni nervni sistem.

Anitistres masaža ima za cilj negovanje tela i podizanja opšteg zdravstvenog stanja.

Jedna od novina u salonu lepoteLa Marta (Goca) je jedinstvena tehnika za opuštanje, Raindrop tehnika koja kombinuje esencijalna ulja sa masažom i stvara zaista nezaboravno iskustvo, istovremeno delujući na zdravlje leđa. Uživajte i otkrijte nove prednosti ove fantastične metode korišćenja esecijalnih ulja.

Olaplex se veoma uspešno koristi sa drugim tretmanima kao što su: bojenje kose, pramenovi, blajhanje (izbeljivanje), kod hemijskog ravnanja kose, minivala, prilikom toniranja kose (odnosno preliva), kao i prilikom stavljanje keratina. Takođe, ovaj tretman se može koristiti i zasebno, odnosno nevezano za nabrojane tretmane.

Olaplex  tretman je jedinstven po tome što se radi o specijalnom hemijskom sastavu, koji ne sadrži silikon ni ulje, sulfate, ftalatalate, DEA (diethanolamine), aldehide i nije testiran na životinjama.

Uz pomoć njega u potpunosti je moguće vezati popucane veze u kosi, kako za vreme hemijskog tretmana tako i posle njega.

Kontakt informacije:

Adr: Bulevar Mihaila Pupina 10D lokal 44
Mob: 064/112-34-91
Fix: 011/311-98-18

Salon lepote La Marta( Goca), Novi Beograd