Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
RAJA FRIZERSKI STUDIO

RAJA FRIZERSKI STUDIO

Frizerski saloni Beograd

Korisne informacije


Ženski frizerski salon "Raja" nalazi se u centru Zemuna, u neposrednoj blizini pozorišta "Madlenijanum". Salon je započeo sa radom 1950. godine. Nekoliko generacija zemunskih porodica ukazuje poverenje salonu, uz naše veliko poštovanje. Trudimo se da vernost naših mušterija svakodnevno zaslužimo svojom stručnošću, stalnim usavršavanjem i prijatnom atmosferom.

Svih ovih godina, bavimo se kosom naših klijenata, stalno prateći modne trendove i najnovija tehnološka dostignuća, a sve sa ciljem da kosa bude zdrava, negovana najboljim preparatima, te da odabrane frizure istaknu svu vašu lepotu. Radimo bojama i preparatima visokog kvaliteta jednog od najboljih proizvođača, firme "Revlon" koje koriste vodeći saloni kod nas i u svetu.

Osim uobičajenih usluga šišanja, farbanja, feniranja, pramenova, ombre farbanja,... nudimo Vam specijalne tretmane za negu i regenaraciju kose i kože glave, proizvodima firme "Revlon Professional", "Olaplex", liniju "Orofluido" u čiji kvalitet su se uverile žene širom sveta. Prizvode se u Barseloni, kao preparati s jedinstvenim kvalitetom za celokupno Evropsko tržište, uključujući i naše.

Pristupačnim cenama u odnosu na kvalitet želimo da omogućimo da što više dama može da koristi naše usluge.

Dođite kod nas i mi ćemo se pobrinuti da Vaša kosa bude zdrava, dobro ošišana, a Vi zadovoljni izgledom svoje kose i frizure.

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 08-20h
- subota: 08-15h 

Foto

RAJA FRIZERSKI STUDIO Frizerski saloni Beograd
RAJA FRIZERSKI STUDIO Frizerski saloni Beograd
RAJA FRIZERSKI STUDIO Frizerski saloni Beograd