THE HOUSE OF BEAUTY REINA

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Sokolska 4, Vračar
Beograd Telefon: 061/221-7572, 061/6848-008
E-mail: beauty.makeup@yahoo.com

4.5/ 5stars

The House of Beauty Reina  je novi salon na Vračaru u Beogradu osnovan sa željom da svim damama pruži visokoprofesionalnu i kvalitetnu frizersko-kozmetičku uslugu koja će istaći njihovu prirodnu lepotu i jedinstvenost.

Pored široke palete usluga iz oblasti nege kose, noktiju i tela, ono što nas izdvaja od drugih je profesionalan rad i ljubaznost na visokom nivou, u cilju Vašeg što prijatnijeg boravka kod nas. U prijatnom ambijentu salona The House of Beauty Reina  koji se nalazi u blizini Slavije i Hrama Svetog Save, možete uživati u pažljivo osmišljenim tretmanima koji se izvode upotrebom kvalitetnih kozmetičkih preparata.

1) Frizerske usluge:

- Šišanje
- Feniranje (sve dužine)
- Farbanje (sve dužine)
- Sombre, Ombre, Balayage pramenovi
- Tretmani za oporavak kose
- Nadogradnja kose prirodnom dlakom
- Pletenice
- Svečane frizure

2) Kozmetičke usluge:

- Izlivanje, nadogradnja i korekcija noktiju na rukama i nogama
- Trajni frenč i gel lak
- Pedikir (estetski i medicinski)
- Masaže (sve vrste masaža i fizikalna terapija)
- Depilacije (obrve, nausnice, pazuh, pola ruku, cele ruke, stomak, prepone, intimna, pola nogu, cele noge)
- Kwiktan (potamljivanje celog tela ili lica i dekoltea )
- Fitness program ( yoga, pilates, stretch-aerobik, body fitness, brain fitness, vežbe za stopala i kičmu )
- Kids fitness (korektivne vežbe za kičmu i stopala, školica sporta )

- Posebno izdvajamo kids room, kutak gde možete ostaviti dete da se igra i cuva dok Vi koristite naše usluge

Sa željom da Vaša kosa uvek bude lepa i negovana, naš stručni tim frizera nudi Vam klasične i moderne frizure, koje prate kolor trendovi sa raznim tehnikama nijansiranja pramenova i senčenja kose, kao i klasično bojenje.

Ukoliko niste zadovoljni dužinom Vaše kose nudimo usluge nadogradnje kose upotrebom prirodne dlake. Svim damama koje imaju problem sa suvom i oštećenom kosom, salon The House of Beauty Reina  preporučuje tretmane za negu i oporavak kose: arganov tretman, botox kose, dubinsko pranje kose, keratin, olaplex tretman. Ovi visokoefikasni tretmani vratiće život Vašoj kosi i učiniti da zasija novim sjajem.

Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom, izgledom i dužinom Vaših noktiju, izlivanje ili nadogradnja su pravo rešenje da obezbedite celokupan izgled kojim ćete biti zadovoljne u potpunosti! Ako ste srećnica koja ima prirodno lepe, zdrave i duge nokte, onda ih možete ojačati da bi Vam još dugo ostali takvi!

Salon lepote The House of Beauty Reina Vam izlazi u susret i kada Vam zatreba profesionalno šminkanje za različite prilike. Naši iskusni kozmetičari potrudiće se da Vas prikažu u najlepšem svetlu i učine da budete neponovljivi. Profesionalno šminaknje za svadbe, venčanja, prijeme, mature i druge svečanosti u našem salonu, biće Vam zaista iskustvo za pamćenje.

Depilacija toplim voskom, učiniće delove Vašeg tela baršunasto mekim i glatkim. Veoma pristupačne cene depilacije u našem salonu, Vaš su najbolji izbor za predstojeće hladne zimske dane.

Kontakt informacije:

Adresa: Sokolska 4
Mobilni: 061/ 68 48 008
Mobilni: 061/ 22 17 571
Email: beauty.makeup@yahoo.com

Facebook: https://www.facebook.com/reinabg4/?fref=ts

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 09-21h
- vikendom 10-18h