GALERIJA BEOART - LIVE ART

Galerije Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 171/38 // Bulevar kralja Aleksandra 173/06, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/3822-611 // 061/258-26-38
E-mail: beoartgalerija@gmail.com
Sajt: www.beoart-liveart.com

4.5/ 5stars

BEOART-LIVEART galerija je osnovana 2009. godine od strane istoričara umetnosti i svojim postojanjem razvijala je konstantnu saradnju sa umetnicima. Razvojem te saradnje galerija je postala centar savremenog srpskog stvaralaštva. U prijatnom galerijskom prostoru nudimo slike velikog broja renomiranih autora, a pored njih u ponudi su i dela mladih savremenih stvaralaca koji su svojim izložbama, nagradama i radom dokazali svoje mesto u savremenom srpksom stvaralaštvu.

Pored autorskih umetničkih dela u ponudi su i ručno rađeni ramovi i ogledala, kao i restauracija starih. Bavimo se i uramljivanjem i nudimo svoju pomoć u izboru.

Da bismo približili svet umetnosti i potrebe za njom nudimo uslugu art consullting-a, odnosno savetovanja pri izboru umetničkih dela i rasporedu u vašem prostoru (domu, lokalu, restoranu...), kao i informacija o umetnicima i njihovim biografijama i načinu rada.

Časovi crtanja i slikanja održavaju se u prosotru galerije, individualno ili poluindividualno. Časove drži prof. Milica Petrović, a podrazumevaju osvne pojmove likovnog obrazovanja i hobi program.

ISTIČEMO SE STRUČNOŠĆU, KVALITETO I POVOLJNIM CENAMA!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne reči: Galerija, Savremeno stvaralaštvo, Prodaja slika, Uramljivanje, Ručno rađeni ramovi i ogledala, Art consulting, Restauracija, Časovi crtanja i slikanja