CITY MEDICA GINEKOLOŠKA ORD

Ginekološke ordinacije Beograd

Adresa: Braće Jugovića 21, Stari grad
Beograd Telefon: 011/3222-862, 069/3222-862
E-mail: ordcitymedica@gmail.com
Sajt: www.citymedica.rs

4.5/ 5stars

City Medica ginekološka ord osnovana je 2015. godine.

Nalazimo se u ulici Braće Jugović 21, u samom centru grada, u okviru opštine Stari grad. Pružamo Vam kompletne usluge preventive, dijagnostike i terapije iz oblasti ginekologije i akušerstva, ultrazvučnu dijagnostiku, praćenje trudnoće, kao i konsultacije u vezi sa planiranjem porodice i problema sa fertilitetom.

U prijatnom i savremeno opremljenom ambijentu naše ordinacije, dočekaće Vas ljubazno i profesionalno osoblje koje je uvek tu za svakog pacijenta.

Osnivač ordinacije City Medica je dr Vlado Pasovski, a sve dijagnostičke metode u našoj ordinaciji obavljaju se na najsavremenijim aparatima poslednje generacije.

 Specijalistička ginekološka ordinacija City Medica nudi Vam sledeće usluge:

- Kompletne ginekološke usluge
- Ultrazvučna dijagnostika
- 3D, 4D dijagnostika
- Praćenje trudnoće
- Konsultacije u vezi sa planiranjem porodice
- Konsultacije u vezi problema sa fertilitetom

Za sve vrste ginekoloških pregleda u našoj ordinaciji zadužen je stručan tim lekara specijalista ginkologije i akušerstva sa velikim znanjem i dugogodišnjim kliničkim iskustvom. Takođe, u rad naše ordinacije uključeni su vodeći stručni saradnici, kao što je dr Zoran Nikolić iz Loznice.

Pored pregleda, u ginekološkoj ordinaciji City Medica mogu se obaviti sve laboratorijske analize, po pristupačnim cenama i uz maksimalan komfor za pacijenta. Takođe, naša ordinacija svim trudnicama pruža kontrolu tokom cele trudnoće.

Radno vreme:
- Ponedeljak – petak od 09h-17h
- Subota – po dogovoru

Posetite nas!