Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
G - TRAKTAT INŽENJERING

G - TRAKTAT INŽENJERING

Građevinske firme, usluge Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 52, 53, 56, 56L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


www.gtraktat.com
branko.borota@gtraktat.com
office@gtraktat.com

O G-TRAKTAT INŽENJERING Preduzeće G-Traktat inženjering d.o.o., osnovano je 2006. godine sa idejom da se izdvoji i bude prepoznatljivo po kvalitetu i nečim što je u našem okruženju retkost poštovanju procedura, rokova i normativa u arhitekturi i građevinarstvu. Jedini naš izbor je da insistiramo na projektovanju i izgradnji isključivo u skladu sa pravilima i propisima, a da konkurentsku prednost steknemo boljom organizacijom i imidžom beskompromisnosti kada je u pitanju kvalitet. Mi smo optimisti i znamo da se jedino na ovaj način dugoročno ostaje kompetitivan na tržištu. Alternative nema, hajde da pokušamo da projektovanje i izgradnju vratimo na viši nivo.

DELATNOSTI U OKVIRU PRIVREDNOG DRUŠTVA Preduzeće "G-Traktat inženjering" raspolaže visokokvalifikovanim stručnim timom koji poseduje sve vrste licenci neophodnih za obavljanje poslova u okviru građevinske i arhitektonske struke. Naše osnovne delatnosti predstavljaju: Projektovanje Inženjering Investicije Izvođenje građevinskih radova Projektovanje Projektujemo samostalno u projektnom birou preduzeća ili u saradnji sa drugim preduzećima pod nadležnošću ovlašćenih arhitekata, građevinskih, elektrotehničkih i mašinskih inženjera. Pored projektovanja stambeno-poslovnih i drugih objekata, projektni biro svoju uslugu upotpunjuje kako vizuelizacijom eksterijera tako i trodimenzionalnim prikazom enterijera projektovanih prostora i objekata.

U opsegu naših projektantskih usluga su:
- Izrada urbanističkog projekta
- Projekat pripremnih radova
- Izrada idejnog projekta (arhitektonsko rešenje)
- Izrada glavnog i izvođačkog projekta koji se sastoji od arhitektonskog projekta, projekta konstrukcije, projekta vodovoda i kanalizacije, projekta elektroinstalacija i projekta mašinskih instalacija
- Projekat izvedenog stanja
- Izrada projekta enterijera
- Izrada projekta spoljnog uređenja
- Izrada kataloga za određeni objekat
- Izrada projekata legalizacije
- Izrada projekata prenamene i rekonstrukcije
- Izrada Tehničke kontrole Inženjering

Uz primenu najsavremenijih dostignuća u oblasti građevinarstva, tj upotrebom programskih paketa (Primavera project planner i Microsoft Project), naš inženjerski kadar garantuje kvalitet pri izradi statičkih i dinamičkih planova i njihovu realizaciju uz poštovanje svih tehničkih i administrativnih normi u građevinarstvu.

U okviru ove delatnosti nudimo uslugu pribavljanja kompletne dokumentacije potrebne za izgradnju objekata.

U opsegu naših inženjering usluga su:
- Izrada predmera i predračuna
- Izrada kalkulacija cena
- Izrada specifikacija materijala
- Izrada dinamičkih planova (mrežni planovi, gantogrami, cash flow, histogrami resursa)
- Inženjerski nadzor
- Izrada tenderske dokumentacije
- Praćenje realizacije investicije (operativno i finansijsko)

Investiranje Plan kompanije G-Traktat d.o.o. za 2009. godinu je bio da započne realizaciju investicione gradnje, i taj cilj je ispunjen dogovorom oko izgradnje stambenog objekta u ulici Rtanjska br.11. Iz tog razloga je osnovano privredno društvo "IRU-INVEST" d.o.o., koju smo formirali zajedno sa našim prijateljima iz firmi "Hemas inženjering" i "As inženjering".

I dalje aktivno učestvujemo u pregovorima i analizama za izgradnju objekata na nekoliko atraktivnih lokacija u Beogradu. Otvoreni smo za sve vrste saradnje pri suinvestiranju u visokogradnju, kako finansijski tako i u vidu tehničke podrške. Pozivamo Vas da nam se obratite i da zajednički realizujemo vaše ideje kvalitetno i efikasno. Izvođenje građevinskih radova Upotreba najsavremenijih tehnologija pri izvođenju i adaptaciju objekata i korišćenje najkvalitetnijih materijala i opreme je ono što nas izdvaja. U okviru izvođenja građevinskih radova bavimo se izgradnjom objekata visokogradnje, adaptiramo i opremamo enterijere, vršimo sanacije, rekonstrukcije i adaptacije objekata.

U našoj ponudi su pored svih vrsta građevinskih i građevinsko-zanatskih radova i instalaterski radovi vodovoda i kanalizacije, elektro i mašinskih instalacija. Naše reference možete pogledati na sajtu privrednog društva "G-Traktat inženjering"d.o.o.

Foto

Video