JOVŠIĆ PRINTING CENTAR D.O.O.

Grafička produkcija, dizajn Beograd

Adresa: Patrijarha Dimitrija 53, Rakovica
Beograd Telefon: 011/356 22 22
Fax: 011/256 29 29
E-mail: info@jpc-jovsic.com
Sajt: www.jpc-jovsic.com

4.5/ 5stars

Osnovna delatnost štamparije Jovšić Printing Centar, koju uspešno sprovodimo vec punih 19 godina, je izrada svih vrsta štampanih materijala. Opremljeni smo savremenom štamparskom opremom i specijalizovani za offset, digitalnu, tampon i sito štampu kao i za pružanje svih vrsta štamparskih usluga.

Poslujući po najvišim svetskim standardima, sinonim smo za kvalitet, konkurentne cene i profesionalnost. Implementirali smo Integrisani sistem menadžmenta po standardima SRPS ISO 9001:2008, SRPS ISO 14001:2004 i SRPS OHSAS 18001:2007 za delatnost Razvoj i proizvodnja štampanih proizvoda.

Na taj način kontinuirano utičemo na stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i procesa, zaštitu životne sredine i zaštitu zdravlja i bezbednosti svih zaposlenih i ostalih interesnih strana.

Naše osnovno opredeljenje je da budemo prepoznatljiva organizacija za pružanje usluga u oblasti ofset i digitalne štampe na tržištu Srbije, sa značajnim učešćem i na drugim tržištima regiona. Kvalitet proizvoda i poslovnih procesa, zadovoljstvo potrošača i klijenata, bezbednost svih zaposlenih i zaštita životne sredine, naš su primarni interes.

U skladu sa tim, usvojena je Politika Integrisanog sistema menažmenta kao okvir za osnovne ciljeve u vezi sa vođenjem organizacije, opstankom na tržištu, zaštitom životne sredine i zaštitom zdravlja i bezbednosti svih zaposlenih u kompaniji.

Dana 24.11.2010. uspešno smo prošli sertifikacionu proveru po standardima SRPS ISO 9001:2008, SRPS ISO 14001:2004 i SRPS OHSAS 18001:2007 za delatnost Razvoj i proizvodnja štampanih proizvoda i dobili Sertifikat za svaki od navedenih standarda.

Time dokazujemo našu posvećenost izradi kvalitetnog proizvoda koji je u potpunosti u skladu sa zahtevima klijenata, a pri tome vodeći računa o zaštiti zdravlja i bezbednosti svih zaposlenih kao i o zaštiti životne sredine.

Asortiman

Asortiman proizvoda JOVŠIĆ PRINTING CENTRA:

Ofset štampa: kese, flajeri, vizit karte, memorandumi, katalozi, fascikle, blokovska roba, kartoline, brošure, plakati, kutije, knjige, koverte, fakture, otpremnice, nalepnice, i dr.
Digitalna štampa: na pločastim materijalima (klirit, forex, lexan …), PVC folija, baner platno (mesh i cerada)…
Reklamni materijal: hemijske olovke, upaljači, privesci, reklamne kutijice sa bombonicama, pakovanja za boce, majice, kačketi, trakice za mobilne telefone i ključeve, mouse pad (podloga za miša), kišobrani, čaše, šolje, pepeljare, razni setovi itd.
Usluge dizajna
Usluge osvetljavanja ploča
Usluge osvetljavanja i izrade grafičkog filma

U cilju što jednostavnije i kvalitetnije saradnje JOVŠIĆ

PRINTING CENTAR je razvio i e-mail servis koji svim svojim klijentima pruža mogućnost da slanjem e-maila na jednostavan način dobiju validnu informaciju o fazi u kojoj se njihov posao trenutno nalazi kao i kad će njihov gotov proizvod biti spreman za isporuku.