BEOLUNA HOSTEL

Hosteli Beograd

Adresa: Makenzijeva 23, Vračar
Beograd Telefon: 060/314-1968

4/ 5stars

U srcu Beograda naš Beoluna Hostel nudi udoban smeštaj u prostranim sobama i uz upotrebu naše prelepe bašte. Idealno smo mesto za odmor i relaksaciju, a da ste pri tom blizu svih aktuelnih dešavanja i zanimljivih lokacija u našem gradu. Beoluna je mirno i prijatno mesto za sve one koji žele da otkriju Beograd.

Naše ljubazno i uslužno osoblje rado će Vam pomoći informacijama o svemu što Vas zanima. Možemo za Vas organizovati obilaske, prevoz, obezbediti mape i suvenire. Beoluna nudi smeštaj za do devetoro gostiju u dve prostrane sobe sa šest i tri ležaja. Takođe postoji i dnevni prostor, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Uvek obezbeđeni čaj i kafa. Svi gosti mogu da se opuste i osveže u našoj lepoj bašti koja odražava pravi Beogradski duh. Hostel poseduje KATV i WiFi internet.

Nalazimo se u centru Beograda, blizu trga Slavija koji je jedno od najpoznatijih mesta u gradu. Smešteni smo u Makenzijevoj ulici na samo 50m od poznatog Slavija hotela i oko 1km udaljeni od Trga Republike koji je administrativni centar Beograda, kao i od Kalemegdan tvrđave. Naš hostel nalazi se u blizini mnogih popularnih barova, boemske četvrti i mnogih sličnih mesta za izlaske kao i najstarije pijace u gradu, pijace Kalenić.

Možete nas naći na nekoliko načina, svaki od njih je prilično jednostavan. Ako stižete avionom uhvatite bilo koji autobus koji od aerodroma ide na Slaviju i odatle samo skrenite na prvom skretanju u Mekenzijevoj ulici i tu smo, na broju 24. Ako ste stigli vozom, uhvatite jedan od tramvaja ili autobusa koji staju na Slaviji ispred McDonalds restorana. Videćete veliki hotel Slavija preko puta, a Mekenzijeva ulica je odmah iza desnog ugla. Od glavne autobuske stanice do nas vode isti prevozi, samo što možete sići posle dve stanice. I železnička i autobuska stanica su manje od 1km udaljeni od nas tako da za desetak minuta možete stići i pešaka ako pređete ulicu od železničke stanice ili sa desne strane autobuske koja se zove Nemanjina i samo odete uzbrdo do Slavije i McDonaldsa. 

Izgled hostela možete pogledati >> OVDE

FACEBOOK