HOSTEL KING OF BELGRADE

Hosteli Beograd

Adresa: Venizelosova 58, Dorćol
Beograd Telefon: +381 (65) 555-18-47
E-mail: hostelkingofbelgrade@yahoo.com
Sajt: www.hostel-king.com

4/ 5stars

U najstarijem beogradskom naselju Dorćol, samom srcu Beograda, nalazi se hostel King. Od Trga Republike udaljen je svega petnaest minuta laganog hoda.

U neposrednoj blizini nalaze se sve važne destinacije za svakog gosta (restorani, menjačnice, banke, apoteke i jos mnogo toga ). Ukoliko želite da se opustite u večernjim satima uz starogradsku muziku, dobra vina i srpska jela predlažemo čuvenu boemsku cetvrt Skadarliju. Najlepša i nezaboravna priča starog Beograda udaljena je pet minuta od našeg hostela.

Lokacija hostela je veoma dobro povezana gradskim prevozom sa atraktivnim destinacijama u gradu kao sto su Trg Republike, Ada Ciganlija, Kalemegdan, Novi Beograd. Čuvena “Silikonska dolina” ( ulica Strahinjića Bana ) - poznato mesto za dnevne i noćne izlaske mladih udaljeno je deset minuta hoda.


Naše ljubazno osoblje trudiće se da vam obezbedi sve informacije u vezi gradskih događanja, kulturnih i istorijskih znamenitosti Beograda.

Hostel raspolaže sa tri dvokrevetne privatne sobe, dva kupatila sa tuš kabinama. Tu je i kuhinja sa trpezarijom i zajedničkom prostorijom sa internet pristupom, kao i dvorišna terasa. Na raspolaganju su vam posteljine i peškiri, mašina za pranje i sušenje veša, kasete za odlaganje ličnih stvari , LCD televizori u svim sobama, DVD.

Potrudićemo se da Vam budemo na raspolaganju u svakom pogledu i učinimo da Vaš boravak u našem hostelu i gradu bude izuzetno prijatan.