HOSTEL SKADARLIJA SUNRISE

Hosteli Beograd

Adresa: Skadarska 15, Stari grad
Beograd Telefon: 060/6090-213, 011/7234-813
E-mail: office@skadarlijasunrise.com
Sajt: www.skadarlijasunrise.com

4.5/ 5stars

Hostel "Skadarlija Sunrise" smešten je u Skadarskoj ulici broj 15 u samom srcu Beograda, u centru najpoznatije boemske četvrti– Skadarliji. Naša lokacija je sama po sebi turistička atrakcija broj 1, a uz to i idealna polazna tačka da upoznate grad na najlepši mogući način.

Polazeći od vlastitih kriterijuma, uz puno ljubavi,  nastojeći da svojim gostima omogućimo najviši vid komfora i smeštaja, svakom detalju u našem hostelu posvetili smo maksimalnu pažnju. . Kućna atmosfera, prijatno uređen prostor, bogato opremljena kuhinja, savršeno uredne i čiste sobe, visoki plafoni, i super komforni kreveti omogućiće Vam da se kvalitetno odmorite i budete spremni za razgledanje Beograda.

Ceo objekat je klimatizovan i pokriven odličnim WI-FI signalom, tako da ćete Vaše online poslove ili razgovore sa dragim osobama moći da obavite odakle Vam je najudobnije.

Kada Vam dosadi gradska gužva i buka, spustite se u našu prelepu baštu - Oazu u centru grada!! Tu ćete doručkovati, uživati u kafici ili se družiti sa ostalim gostima pod otvorenim nebom.

* * *

Ne morate trošiti dodatno vreme i novac u potrazi za turističkim informacijama i servisima jer u okviru hostela imate sve na jednom mestu:  transfer od/do aerodroma, rentiranje bicikala, usluge pranja i sušenja veša, besplatni obilasci grada, besplatne mape i još mnogo toga.

* * *

Naša recepcija radi 24 sata, a  osoblje manira dobrih domaćina, iskusni i dobro informisani turistički radnici, sa zadovoljstvom će odgovoriti na svako Vaše pitanje.

 

Za detaljnije informacije posetite naš web site www.skadarlijasunrise.com.
Možete nas kontaktirati putem maila office@skadarlijasunrise.com ili na tel: 011/723-48-13 i 060/60-90-213.

Facebook: www.facebook.com/HostelSkadarlijaSunrise

Vidimo se! 

Skadarlija Sunrise Team