CAFFE BAR & RESTORAN MAJIK

Internacionalna kuhinja Beograd

Adresa: Džordža Vašingtona 38, Stari grad
Beograd Telefon: 011/3348-690, 065/850-30-70
Sajt: www.majikcafe.com

4.5/ 5stars

Restoran Majik

Restoran nacionalne i internacionalne kuhinje, nalazi se u samom centru Beograda u ulici Džordža Vašingtona 38a. Restoran je otvoren 2007. godine kao novo lice Vidin Kapije i od samog otvaranja postaje srce grada. Majik vam može ponuditi odličan ukus jela, prijatnu atmosferu, vrhunski provod u eksluzivnom i raskošnom enterijeru. Majik je mesto gde se opušteno ćaska sa prijateljima, gde se počinju nova poslovna partnerstva i gde porodice uživaju u porodičnom ručku. Kod nas možete organizovati i proslaviti svoje najlepše trenutke - zato sto mi tu isključivo zbog vas. Restoran Majik je mesto gde se započinje i završava lep i opušten dan.

MAJIK za savršen obrok

MAJIK nudi poseban meni za svaki obrok idealan doručak za početak uspešnog dana ispunjenog zadovoljstvom. Meni za ručak sadrži brojne specijalitete kakve još niste probali. Večera u MAJIK restoranu je najbolji način da nagradite sebe i svoje prijatelje, idealna destinacija za porodično okupljanje u neobičnom okruženju pravi izbor za svakoga ko želi da ostavi dobar utisak na poslovne partnere iskažite svoju individualnost i provedite svoje slobodne trenutke u MAJIK-u.

MAJIK cafe

MAJIK svojim gostima nudi bogat izbor pića, kafa i poslastica sjajan obrok je još bolji uz poslasticu od koje zastaje dah u prijatnoj atmosferi, lako je opustiti se i prikupiti snagu za nastavak dana poslovni razgovor uz kafu u toku radnog dana je odlična ideja kada ste u prolazu i nemate puno vremena, svratite na brzo piće obradujte drage osobe delikatnim slatkišima iz celog sveta uz ljubazno osoblje MAJIKa, čak i kratka poseta će vam doneti osmeh.

MAJIK za poneti

MAJIK se trudi da svojim gostima izađe u susret na svaki način savremeni način života čini vaše vreme najdragocenijim resursom hrana, poslastice ili kafa se mogu dobiti u pakovanju za poneti poručite telefonom bilo šta iz menija i svratite da pokupite narudžbinu ukoliko ne pojedete sve što ste naručili, ponesite ga za kasnije šetnja gradom će biti ugodnija kada sa sobom imate MAJIK kafu organizujte svoj dan lakše i efikasnije uz našu pomoć.

FACEBOOK