Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
LAKO DO DOO

LAKO DO DOO

Internet prodaja Beograd

Korisne informacije


Lako do kola je nova berza polovnih i novih automobila na srpskom web nebu. Korišćenjem naprednih mogućnosti našeg portala, lako možete prodati ili kupiti auto u najkraćem roku.

* Mogućnost da sami obavestite potencijalne kupce svog vozila sms-om ili e-mailom umesto da oni moraju da traže Vaš oglas je nešto što Vas dovodi na korak bliže prodaji ili kupovini vozila.

* Ako prodajete automobil, uz našu pomoć, obaveštenjima putem SMSa ili e-maila, možete zainteresovati najizglednije kupce za vaša kola.

* Ako kupujete automobil, aktiviranjem opcije besplatnih SMS ili e-mail obaveštenja pružamo Vam mogućnost da dobijete informaciju kada se na našem portalu pojavi oglas koji odgovara Vašim
kriterijumima pretrage.

* Aktivacijom Vaših prioritetnih SMS obaveštenja,dodatno ostvarujete prednost u obaveštavanju i stičete priliku da se najbrže obratite prodavcu nakon objave oglasa.

* Za sva pitanja i sugestije na raspolaganju Vam je naš e mail i servis za telefonsku podršku koje možete naći u kontaktima, a cenovnik oglasa možete pronaći u gornjem tabu, klikom na dugme cenovnik.

Srećno i uspešno do novog vozila sa LakoDoKola.com

Foto