AGAPE LEUT

Kafane Beograd

Adresa: Kraljice Katarine 26, Banovo brdo
Beograd Telefon: 063/257-564, 063/895-7979

4/ 5stars

Restoran Agape Leut smešten je na atraktivnoj lokaciji na Banovom Brdu, u blizini Parka i Košutnjaka, na teritoriji opštine Čukarica u Kraljice Katarine 26.

Restoran Agape Leut predstavlja idealano mesto za uživanje u specijalitetima internacionalne, tradicionalne kuhinje, kao i ribljih specijaliteta i morskih plodova sa poslovnim partenerima ili za noćni izlazak četvrtkom i petkom uz akustičnu muziku koja je zaslužna za Vaš idealan provod.

Restoran Agape Leut osmišljen je tako da i najveći perfekcionisti budu u potpunosti oduševljeni njegovim ambijentom.

Fenomenalna atmosfera, prelep kamin koji dominira prostorom, neutralne boje u kombinaciji sa interesantnim tradicionalnim detaljima na zidovima učinili su njegov enterijer jedinstvenim.

Osoblje Restoran Agape Leut je , nakon preko trideset godina iskustva u Skadarliji,rešeno da duh i ambijent Skadarlije prenesu i na Banovo brdo, kako u hrani, specijalitetima kuhinje, usluzi, tako i prijatnoj atmosferi iI akustičnoj muzici.

Zbog kapaciteta od svega 40 ljudi, Vaše mesto morate da rezervišete na vreme.

Restoran Agape Leut

Vrhunski majstori naše domaće i internacionalne kuhinje, pripremiće za Vas neodoljiva jela po starim proverenim recepturama koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu.

Uvek sveže mesto i probrani začini, daju našim specijalitetima izvanredan ukus i šmek, koji će oplemeniti sva Vaša čula.

Veliki broj gostiju koji nas svakodnevno posećuje i uživa u jelima i piću iz naše ponude, naša Vam je najbolja preporuka.

Pored velikog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, naši vrhunski majstori kulinarstva za Vas pripremaju:

- specijalitete tradicionalne kuhinje,
- specijalitete internacionalne kuhinje
- riblji specijaliteti i morski plodovi
- bogata ponuda poslastica

Restoran za proslave, rođendane, kao i razne svečanosti Agape Leut.

Savršeno pripremljena i aranžirana hrana sa našeg menija zadovoljiće ukuse i najizbirljivijih gostiju.

Pored raznovrsne ponude kvalitetnih jela, nudimo veliki izbor domaćih piva, vina i rakija.

Kapacitet restorana za proslave Agape Leut je 40 mesta za sedenje, a zahvaljujući prijatnoj atmosferi predstavlja idealno mesto da najsrećniji dan Vašeg života, podelite sa porodicom i prijateljima.

Restoran je pogodan i za organizovanje svih vrsta svečanosti, rođendana, koktela, promocija i poslovnih ručkova.

Sala restorana za proslave Agape Leut je akustična i ima dovoljno prostran podijum za igru, što je jako važno kako bi Vaši gosti bili razigrani i veseli.

Vrhunski kvalitet i raznovrsnost hrane, veliki izbor pića, ljubazno osoblje koje Vam uvek stoji na raspolaganju, kao i veoma pristupačne cene, dovoljna su preporuka da restoran za proslave Agape Leut izaberete kao mesto na kome ćete proslaviti Vaše bitne događaje.

Specijalno za komšiluk

Kao i do sada ostajemo verni našem komšiluku i nudimo im mogućnost da na već dobro poznati broj mogu poručiti bilo koji specijalitet iz naše kuhinje i u toplini svog doma uživati u kvalitetnom i ukusnom ručku ili večeri sa porodicom ili prijateljima.

Novo u Beogradu

Zbog širokog izbora gostiju u gastronomiji došli smo na ideju da unapred dogovoren ručak ili večeru možemo pripremiti prema svim njihovim zahtevima ne pridržavajuci se samo ponude iz jelovnika.

Što znači da sve specijalitete iz svih kuhinja možemo pripremiti uz unapred postignut dogovor kao i muziku mimo dana kada već obezbeđenja.

Moderan ambijent, prelepa bašta pod vinovom lozom, veliki izbor pića po veoma pristupačnim cenama i vrhunska internacionalna i tradicionalna hrana ono je što ovaj restoran na Banovom Brdu razlikuje od drugih sličnih mesta u gradu.

Kontakt informacije:

Adr: Kraljice Katarine 26
Mob:063/ 257 564
Mob:063/ 895 7979

Radno vreme:

Kuhinja našeg restorana radio od 12h-23h svakog radnog dana.
 

Restoran Agape Leut, Restoran internaionalne kuhinje Banovo Brdo, Beograd.