RESTORAN KAFANA GARDOŠ

Kafane Beograd

Adresa: Grobljanska bb, Gardoš, Zemun
Beograd Telefon: 011/2618-056, 062/1233-444
E-mail: kafanagardos@gmail.com
Sajt: www.kafanagardos.com

4.5/ 5stars

Kafana Gardoš se nalazi, pored jedinog srednjovekvnog objekta, takozvane milenijumske kule u starom jezgru Zemuna, na brdu Gardos; postoji preko 30 godina, ali sad u nesto izmenjenom sadrzaju. Ono što ova izuzetna lokacija omogućava svim posetiocima ovog mesta, jeste predivan vidikovac iz najlepše bašte. Nismo neskromni, kada kažemo da imamo najlepšu baštu i vidikovac u Zemunu.

Na preko dve stotine metara kvadratnih, na samom vrhu Gardoša, možete uživati u oazi mira, udaljenoj od urbanog gradskog života i nezaobilaznog brzog tempa prestonice. Uz reku i predivan pogled na Beograd, Dunav i stari Zemun ovde možete provesti svoje najintimnije, najromantičnije ili najveselije trenutke, koje ćete uvek pamtiti.

Pored standardnih usluga, koje su u kafani Gardoš na izuzetno visokom nivou, ovo mesto pogodno je i za organizovanje raznih vrsta proslava, prezentacija, koktela i svadbi. Neka vaš najsrećniji dan u životu bude krunisan u prelepom ambijentu ove romantične kafane, kafane sa dušom.

Kafana Gardoš takođe nudi izuzetno ukusne specijalitete, za vaše bitne prilike, kao i bogatu kartu pića, po korektnim cenama. Ono što bi posebno izdvojili i svakako preporučili jeste teleca ragu corba, ćevapi od cistog juneceg mesa, , karadjordjeva šnicla, pileći punjeni medaljoni, uz nezaobilazno belo i crveno vino koje vas svakako neće ostaviti ravnodušnim.

Zaposleni u kafani Gardoš omogući će vam, svojom ljubaznom i prijatnom uslugom, da ovo mesto zavolite već pri prvoj poseti.

Ono na šta smo posebno ponosni, jeste prostor za vase najmladje. Dok vi uživate u našim uslugama, oni će pored toga, uživati u prostoru koji je napravljen samo za njih. Ljuljaške i penjalice ih svakako neće ostaviti ravnodušnim i izmamiće im osmeh na licima.

Takodje u toku leta, zajedno, sa svojim najmladjima, mozete uzivati u pozorisnim decijim predstavama nedeljom i ponedeljkom, na letnjoj pozornici, a ostalim danima u predstavama i koncertima za odrasle, jul i avgust su meseci rezervisani za ta desavanja. Karte se kupuju na blagajni u objektu po vrlo pristupačnim cenama.

Ne propustite da posetite ovu kafanu u toku dana i tako odmorite od beogradske buke uz ukusna jela, ili da pak ovde provedete svoju noć uz nezaboravnu i neponovljivu atmosferu, koja je ovde redovna.

Očekujemo vas sa osmehom, a ono u šta smo sigurni, je da ćete i vi tako otići od nas !

KAFANA GARDOŠ
Grobljanska bb, na Gardošu, Zemun
011/2618-056, 062/1233-444