AŠIK KLUB

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Gundulićev venac 39, Stari grad
Beograd Telefon: 063/1133-172, 065/3373-572

4/ 5stars

Caffe bar AŠIK KLUB nalazi se u samom srcu Beograda, na Dorćolu i smešten je u zgradi koja je pod zaštitom države i rektorata. Na tom mestu oduvek se nalazila kafana. Pre rata se zvala DVA BRATA, kasnije BIFE TEKSTILAC.

Pre 20 godina naziv je promenjen u Requiem, kada je Ksenija Zečević komponovala Requiem za Nikolu Teslu. U to vreme je bila stecište srpskih umetnika i boema. U njoj su sedeli i pili Steva Žigon, Jaša Grobarov, Olivera Katarina... Posle tri godine otvara se pod nazivom AŠIK KLUB sa novim konceptom i ugostiteljskom ponudom.

Enterijer caffe bara AŠIK KLUB odiše toplinom i prijatnom atmosferom, a naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti. Od proleća do jeseni svi naši gosti mogu da uživaju u prelepoj bašti koja je ušuškana u hladovinu drevnih stabala.

AŠIK KLUB je idealno mesto za savršen početak dana, uz prvu jutarnju kaficu i novine. Pored standardne ponude, posebno izdvajamo slatke kafe (snickers, mars, bounty, rafaelo), uz dodatak sirupa koji mi pravimo.

Caffe bar AŠIK je odličan izbor i za najbolji večernji provod. Sve posetioce našeg kafića subotom očekuju svirke u rock, blues, country žanru, što obećava zagarantovan provod. Sa željom da pripadnicima svih generacija ponudimo mesto na kome će moći da uživaju i opuste se od svakodnevnih problema.

Kada jednom svratite u caffe bar AŠIK KLUB prijatna i opuštena atmosfera, veliki izbor kafa i pića kao i vrhunska usluga, učiniće da se osetite kao kod kuće. Očekujemo Vas u najlepšem kafiću na Dorćolu.