JAZZ BAŠTA - DORM ONE HOSTEL

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Karađorđeva 43 (Male stepenice 1a), Stari grad
Beograd Telefon: 062/8711-475, 064/2285-055
E-mail: dzezbasta@gmail.com
Sajt: www.jazzbasta.com

4.5/ 5stars

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će se od 16. – 20. novembra u džez klubu „ Bašta“ održati Baštin NO JAZZ festival! 

 

Šta je "Jazz Bašta"?

U Karađorđevoj 43 nalazi se zgrada čija je izgradnja počela davne 1870. godine. Stari i vremenom ispucali zidovi krili su prostor koji smo uz malo truda pretvorili u jazz bar za opuštanje, pod imenom “Jazz Bašta”. Ulaz u ovaj hedonistički jazz klub u Beogradu nalazi se na vrhu stepenica koje vode sa Brankovog mosta na Savski kej.

"Bašta" odiše toplim emocijama, zrači pozitivnom energijom i svojim vanvremenskim duhom podseća na davne romantične godine. Ušuškana u šarmantnoj četvrti (Savamala), "Jazz Baštu" krasi jedinstven izbor koktela i vina, a iznad svega odlične jazz svirke.

Baštini stari zidovi satkani su od tajnih, vešto prikrivenih, sastojaka za sreću. Probajte da ih pronađete dok ušuškani slušate jazz live, pijete vino ili koktele i jedete kozji sir, pršut i masline.

Tokom cele godine naš jazz klub se može iskoristiti kako za poslovne sastanke, tako i za privatne proslave i venčanja.

Dorm One Hostel je prvi urbani hostel u Beogradu. Nalazimo se u centru noćnog života i kulture u oblasti Savamale. Lako nas je pronaći, samo smo par minuta udaljeni od glavne autobuske i železničke stanice. Od aerodroma do nas vodi linija 72 koja ima stanicu na Brankovom mostu, preko put nas.

Iskusite starogradski duh našeg objekta izgrađenog u 1870toj godini, bit starog kluba koji Vas mami na ples i daje inspiraciju koja obiluje u ovom čitavom kraju u srcu Beograda. Renovirani enterijer industrijskog kluba, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje sigurno će učiniti Vaš boravak nezaboravnim. 

Hostel je prostran i ima kapacitet od 20 ležaja koji su raspoređeni u: 8-krevetnim spavaonicama, 4-krevetnim sobama, 2-krevetnim sobama i privatnim sobama. Zanimljivo uređen dnevni boravak čini čitav ugođaj još boljim a kao vrhunac tu je prelepi pogled na Brankov most i reku Savu. Udobne sofe pored prozora idealno su mesto da uživate u pogledu na grad ako vremenske prilike nisu dobre da ga lično istražite.

Hostel obezbeđuje besplatan WiFi internet, kutak sa kompjuterima kao i peškire, posteljinu, mape i ture. Takođe na zahtev vršimo usluge pranja veša i doručka.
Bašta našeg hostela koja se može koristiti u jutarnjim i popodnevnim časovima uveče se pretvara i divan džez bar "Bašta". 

Posetite nas, bićemo srećni da Vas ugostimo. 

www.dorm-one.com
dormonehostel@gmail.com

Facebook
Instagram