KAFETERIJA LATTE ART

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 14l, Novi Beograd
Beograd Telefon: 061/315-9858

4.5/ 5stars

Ekipa vrhunskih stručnjaka i poznavalaca kafe odlučila je da otvori lokal u Belvillu u kojem će uvek imati gde da se nađe sa prijateljima i pravim poznavaocima najkvalitetnijih kafa na svetu. Najbolje je dogovarati se uz kafu, smatraju oni, pa su tako i odlučili da otvore kafeteriju. Sve je u ovom lokalu urađeno namenski, nameštaj je pravljen po meri i dekoracija je pažljivo osmišljena, a sve je u znaku kafe.

Osim jedinstvenog enterijera, kafeterija svojim gostima nudi i jedinstveni izbor kafe. Prateći koncept specialty coffee, orijentisali su se na izbor single origin kafa, kao i pripremu posebnih mešavina, kako bi domaćim gostima ponudili izbor najkvalitetnijih ukusa jednog od omiljenih napitaka.

U kafeteriji gosti mogu da probaju najbolju kafu na svetu  koja se pravi na neuobičajen način, ali tako da daje samo najkvalitetnija zrna. Osim toga, u ponudi su i kafe JAVA 001 iz Brazila, Kostarike, Gvatermale i Kolumbije, JAVA006 iz Brazila, JAVA008 fairtrade organic i sve kafe su 100 odsto arabica, zatim kafa pržena tako da pruža nešto jači ukus uz aromu čokolade i cimeta, kao i kafa iz Etiopije sa citrusnim notama, zbog čega je karakteriše osvežavajući ukus.

Za pripremu kafe zadužen je profesionalni barista, dok su svi ostali zaposleni prošli obuku za spravljanje ovog napitka. U Kafeteriji prave i svoju mešavinu, koju čine kafe iz Brazila, Kolumbije, Gvatemale i sa Kostarike, a koja ima izbalansiran, blag i smirujući ukus. Ali to nije sve, plan je da se svakog meseca uvede po jedna nova kafa, tako da se godišnje ovde predstavi 12 novih ukusa sa plantaža širom sveta.

Kontakt informacije:

Ime: Latte Art Kafeterija
Ulica: Jurija Gagarina 14L, Zgrada Suncokret, Belville, Novi Beograd.
Mobilni: 061/ 315 98 58

FACEBOOK