Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SPLAV RESTORAN GODO

SPLAV RESTORAN GODO

Kafe barovi i klubovi Beograd

Korisne informacije


Splav GODO je restoran svedenog i modernog enterijera, s fantastičnim pogledom na reku Savu i najlepši zalazak sunca u gradu. Sa svojih 300 metara kvadratnih unutrašnjeg dela i još toliko prelepe terase, GODO može ugostiti do 200 gostiju.
Naše dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, veliki izbor ukusnih i moderno aranžiranih jela spremljenih u našem restoranu, otvoren šank sa širokim asortimanom stranih i domaćih pića i koktela, odlična muzika, najsavremenije klupsko osvetljenje i projektori, klimatizacija, stručno osoblje, obezbeđenje, video nadzor... dovoljno je razloga da nam prepustite
organizaciju vašeg najvažnijeg dana, vašeg venčanja.

Splav GODO ima opremljeno pristanište, koje mladencima omogućava da na svoje venčanje stignu u velikom stilu brodom ili čamcem!

Naš savet Napravili ste spisak zvanica za venčanje, a većina vaših gostiju su mladi. U tom slučaju, predlažemo vam da se odlučite za večernju varijantu proslave, odnosno žurku, a splav GODO je u tom slučaju prava adresa. Znamo da je uvek premalo vremena za organizaciju venčanja, tako da kod nas osim prostora, švedskog stola i pića, možete dobiti muziku, fotografa i tortu. Poznati smo po vrhunskim koktelima, tako da možete odabrati pet do deset vrsta koje će vaše slavlje učiniti još zabavnijim. Naš najvažniji savet je da uživate i dobro se zabavite na vašem venčanju!


SPLAV GODO
Slobodan Karadžić
Savski kej bb
011/216-81-01
062/214-932
office@splavgodo.com
www.splavgodo.com

Foto

SPLAV RESTORAN GODO Kafe barovi i klubovi Beograd
SPLAV RESTORAN GODO Kafe barovi i klubovi Beograd
SPLAV RESTORAN GODO Kafe barovi i klubovi Beograd