Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ZVEZDA LOUNGE BAR

ZVEZDA LOUNGE BAR

Kafe barovi i klubovi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Sreda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 42, 59, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeZvezda Lounge Bar - Čist Hedonizam

Zvezda Lounge Bar predstavlja luksuzni objekat ušuskan u srcu najvećeg srpskog stadiona. Otvaranjem restorana Marakana se osim po svojoj grandioznosti, istoriji i tradiciji koju ima, može pohvaliti i Lounge barom koji se po svom enterijeru, ugođaju i udobnosti može uporediti sa sličnim objektima na najvećim stadionima Evrope. Posebnost Zvezda loungde bara se ogleda i u mogućnosti koje pruža svim gostima, da uz omiljeno jelo ili piće istovremeno uživaju i u pogledu na najveći srpski stadion.

Zajedno sa voljenom osobom, prijateljima, poslovnim partnerima ili porodicom provedite nezaborano vreme u jedinstvenom ambijentu na našoj Marakani.

Doživite neke od svojih najlepših životnih trenutaka u Zvezda Lounge Baru.

Ljubazno osoblje će vam pored bogate ponude jela i pića pružiti osećaj opuštenosti i uživanja. Ukoliko ste ljubitelj nacionalne kuhinje i domaćih specijaliteta, pažljivo odabranih i pripremljenih od vrhunskih kulinarskih majstora Zvezda Lounge bar je pravi izbor za vas i vaše prijatelje.

Naši kuvari su takođe uvek inspirisani da vam uz ukusan obrok domaće ili internacionalne kuhinje preporuče i pravi izbor vina ili odgovarajućeg pića, koji će u vama probuditi sva čula ukusa.

Autentična i originalna bašta, jedinstvenost enterijera i VIP loža sa pogledom na stadion i teren naše Marakane nateraće vas da se uvek iznova i iznova vraćate u vaš Zvezda Lounge bar. Zbog svoje posebnosti mi smo idealno mesto za vaša korporativna druženja, poslovne bankete, promocije, privatne proslave...
Izaberite da li želite da uživate u ispijanju jutarnje kafe, popodnevnom ručku ili večernjem izlasku kod nas.

Želite li da iznenadite dragu osobu ili da proslavite svoje venčanje, momačko veče, rođendan, krštenje, pobedu u jedinom Zvezdinom restoranu u Beogradu?

Zvezda Lounge Bar će učiniti sve da se osećate kao zvezda!!!

Web: www.zvezdaloungebar.rs
E mail: loungebarzvezda@gmail.com
   

Foto

ZVEZDA LOUNGE BAR Kafe barovi i klubovi Beograd
ZVEZDA LOUNGE BAR Kafe barovi i klubovi Beograd
ZVEZDA LOUNGE BAR Kafe barovi i klubovi Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi