MAXIMA

Kancelarijski materijal i oprema Beograd

Adresa: Ljermontova 19, Voždovac
Beograd Telefon: 011/406-9832, 063/206-951
E-mail: maxima@yubc.net

4/ 5stars

Reklamni-Kancelarijski materijal

Preduzeće Maxima d.o.o. osnovano je sa sedištem u Beogradu. Uspešno poslujemo preko 20 godina  sa kompanijama i fizičkim licima na celoj teritoriji Republike Srbije. Predstavništvo naše firme je u Beogradu,tačnije u ulici Ljermontova 19 na Voždovcu.

Jedinstevana i vrlo kreativna rešenja koja Vam nudimo plasiraće Vas i Vašu firmu na sam vrh u poslovnom svetu. Više od 500 proizvoda iz uvoza i ogroman broj proizvoda sa domaće scene dostupan Vam je u našoj ponudi. Na svima njima moguće je uštampavanje, utiskivanje, graviranje logotipa ili nekog drugog motiva. Uspešnom saradnjom sa poznatim svetskim i proizvodjačima poslovne galanterije iz naše zemlje već duži niz godina ostvarujemo zavidne rezultate kada je reč o reklamnom materijalu. Sa željom da se istaknemo u svom radu Maxima d.o.o oslanja se na perspektivnost i ambicioznost mladih ljudi koji čine naš tim. U svakom trenutku oni su spermni da Vam predlože nove ideje, saslušaju Vaše želje i pronadju najbolje rešenje za osmišljavanje reklamne kampanje Vašeg preduzeća. U veoma kratkom vremenskom periodu i po vrlo konkurentnim cenama u Beogradu završićemo sve poslove koje od nas očekujete.

Vellux

Vellux zastupništvo za Srbiju je osnovano sa željom da distribuira i promoviše proizvode za trenutno pozivanje renomiranog svetskog proizvodjača Vellux iz Južne Koreje. Vellux neprestano teži razvoju i inovacijama u cilju dostizanja pozicije tržišnog lidera sa mogućnostima da zadovolji najrazličitije potrebe klijenata kroz upotrebu najnovijih bežičnih tehnologija. Stabilan rast i konstantna inovativnost predstavljaju naše glavne strategije, dok je primarni cilj potpuno zadovoljstvo naših klijenata.

Vellux je svetski lider u razvoju sistema trenutnog pozivanja, nudeći najkvalitetnija bežična rešenja za hotele, restorane, kafiće, kazina, spa i wellness centre, klinike, domove za brigu o starijim licima, industriji. Vellux proizvodi naprevljeni su od najkvalitetnijih komponenti koristeći naprednu bežičnu tehnologiju. Izuzetan domet, funkcionalnost, visoka pouzdanost, prilagodljivost samo su neki od razloga zbog kojih su Vellux sistemi prisutni u preko 40 zemalja na 6 kontinenata. Vellux proizvodi poseduju većinu svetskih sertifikata uključujući Evropski CE, Američki FCC, Japanski TELEC i druge.

Proizvodi koje možete dobiti su:

  • CENTRALNI UREDJAJ – VM 2200

Centralni uredjaj je prijemnik/predajnik i predstavlja "mozak" sistema. Izuzetno veliki domet omogućava visoku pouzdanost u radu i garantuje potpuno zadovoljstvo pri korišćenju. Preko centralnog uredjaja se obavlja sva komunikacija izmedju Vaših klijenata i uslužnog osoblja. Na centrali se ispisuje broj pozivnog uredjaja koji zahteva pažnju, a postoji i mogućnost obaveštavanja o pozivu pomoću zvučnog signala. Uredjaj je tako dizajniran da se način komunikacije u potpunosti može prilagoditi Vašim željama i potrebama.

  • POZIVNI UREDJAJ SA JEDNIM DUGMETOM – VB 10

Ovaj uredjaj se instalira tamo gde postoji potreba Vaših klijenata za pozivanjem uslužnog osoblja. Na uredjaju se nalazi jedno pozivno dugme i njegova upotreba može biti raznolika : za pozivanje osoblja u kazinima, spa i wellness centrima, bolnicama i klinikama, supermarketima i outlet centrima, domovima za brigu o starijim licima, industriji i sl.

  • POZIVNI UREDJAJ SA TRI DUGMETA – VB 30

Ovaj uredjaj je dizajniran specijalno za korišćenje u ugostiteljskim objektima. Na uredjaju se nalaze tri dugmeta sa različitim funkcijama. Postoji dugme za poziv, dugme za traženje računa i treće dugme, koje u zavisnosti od vaših potreba može biti za naručivanje vode ili za poništavanje poziva. Ova varijanta pozivnog uredjaja se preporučuje za korišćenje u restoranima, kafićima, klubovima, diskotekama i sl.

  • PEJDŽER ZA PRIJEM PORUKA – RUČNI (VHP 3) ili POJASNI (VBP 3)

Osoblje preko pejdžera trenutno dobija poruku koja sadrži broj pozivnog uredjaja koji zahteva odaziv osoblja. Pejdžer se na svaku poruku može oglasiti pištanjem ( u dve varijante ), vibracijom ili kombinacijom vibracije i pištanja. Pejdžer postoji u dve varijante – ručnioj, koji dolazi u robustnoj gumenoj zaštitnoj narukvici i standardnoj, koja se pomoću štipaljke može  zakaciti  za pojas

Samolepljive folije

Koristimo HOLANDSKE FOLIJE
(bivša nemačka firma ALKOR)

Samolepljive folije, ili kako ih još nazivaju - samolepljive tapete, su folije od vinila koje na sebi imaju sloj lepka, što omogućava njihovo brzo i jednostavno lepljenje na gotovo sve vrste podloga. Važno je jedino da podloga bude odmašćena, glatka i čista. Lako se održavaju blagim deterdžentom.

Veliki izbor boja, dezena i struktura pruža vam priliku da prilikom dekorisanja i renoviranja vašeg prostora, pustite mašti na volju. Možete da prekrijete površine koje su oštećene ili izbledele, ili su vam dosadile i želite da ih osvežite. Naročito se koriste za nameštaj, za elemente u kuhinji i kupatilu, za dečije sobe.

Samolepljive transparentne folije, ili vitraži, su delimično ili potpuno providne folije namenjene prevashodno za staklo, za prozore, ogledala, klirit, plastiku i sl. jer propuštaju svetlo, čime se prilikom ukrašavanja vaših prozora, staklenih vitrina, tuš kabina, ogledala i sl. postižu posebni vizuelni efekti.

***

Osveživači za wc šolje

Pored svega toga u ponudi imamo i osveživače za wc šolje. Dve hiljade puštanja vode do menjanja uloška.

* * *