Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ESTETSKI STUDIO VELVET EFEKT

ESTETSKI STUDIO VELVET EFEKT

Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Novo kod nas!

Podmlađivanje i konturisanje lica najnovijom generacijom juvederm filera i botox - vistabel.

Dermalni fileri
Supstance koje se kod estetsko korektivnih zahvata ubrizgavaju pod kožu kako bi se efikasno povratio volumen kože, uklonili znaci starenja i uspesno rehidriralo tkivo koze.

Podmlađivanje i konturisanje lica
Efekti tretmana su vidljivi odmah, a pacijenti se odmah nakon tretmana mogu vratiti svojim dnevnim aktivnostima.

Mezoterapija
Unosom različitih supstanci kao što su vitamini, amino kiseline, hijaluron, postižemo intenzivniju hidrataciju i ishranu kože, što značajno usporava starenje.

Trajna epilacija

ŠTA TRETMAN PODRAZUMEVA?

Pregled lekara specijaliste dermatologa koji sprovodi tretman i procenjuje: tip kože, stepen maljavosti, opšte zdravlje (postojanje porodičnih, hormonskih i drugih faktora koji pojačavaju maljavost), upotrebu nekih lekova koji doprinose pojačanju maljavosti ili povećavaju osetljivost kože na svetlosnu energiju, postojanje aktivnih virusnih obolenja (herpesa), dosadašnje metode epilacije i njihovu uspešnost. Generalno svaka osoba može pribeći ovoj laserskoj metodi epilacije, a nakon pregleda dermatologa i prethodne kožne probe sa procenom odgovora kože i stepena nelagodnosti.

Ne postoji čak ni starosno ograničenje, ali se epilacija, u principu, ne primenjuje pre 16-te godine, ne zbog "bezbedonosnih" razloga, već zbog stalnosti postignutih rezultata. U tom periodu su jos uvek prisutne značajne hormonske fluktuacije i ne može se garantovati potpuni uspeh. Ne smeju se tretirati osobe koje su do pre 6-12 meseci koristile Roacutan za lečenje akni, ili koje trenutno koriste neki tzv. fotosenzibilišući lek (neke antibiotike) koji pojačava osetljivost kože na svetlost.

Ako postoji aktivni infektivni proces na koži, tretman se odlaze do njegove sanacije, a ako postoji promena na koži iole sumnjive (maligne) prirode, ne treba je tretirati. Pre primene lasera, tretirana regija treba biti čista, svetla i obrijana.
Dakle, potrebno je izbegavati sunčanje i bilo koji drugi oblik toniranja koze kao i depilaciju voskom ili pincetom, 4-5 nedelja pre tretmana. Zavisno od gustine dlake i regije koja se tretira, procedura se razlikuje od osobe do osobe. Obavezna je upotreba zaštitnih naočara, kako za lekara tako i za pacijenta.
Laserska sonda "ispaljuje" laserski snop, ali istovremeno i rashlađuje kožu, ne dozvoljavajući pojavu bola. Većina pacijenata oseti laki diskomfor tj. neprijatnost ili peckanje, ali ne i bol, mada je to individualno, pa se shodno tome kod osetljivijih osoba može koristiti i neki lokalni anestetički krem pre tretmana.

Obe noge se epiliraju u proseku za 1,5 sata, intimna preponska regija za 15 minuta, pazuh za 5-10 minuta, brada i nausnice za 5 minuta, leđa 30-40 minuta... Trajna epilacija ne remeti svakodnevnu rutinu, pa se odmah nakon tretmana može nastaviti sa uobičajenim poslovnim obavezama. Posle tretmana se može pojaviti blago crvenilo oko korena dlake koje prolazi za nekoliko minuta do nekoliko sati, ali se moze "maskirati" upotrebom korektivne šminke, a nekada se može ublažiti upotrebom "hladnog pakovanja".
Naredne 4 nedelje je potrebno izbegavati sunce ili u protivnom koristiti Sun Block tj. zaštitni faktor 30. Nakon 7-10 dana od tretmana imaćete utisak ponovnog rasta dlaka na tertiranom mestu, ali NE BRINITE, jer se radi o odbacivanju uništenog korena dlake a, ne o ponovnom izrastanju. Oni sami spontano ispadaju pri grubljem frotiranju ili pilingu.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?

Dlake rastu u ciklusima. Prva faza (tzv. anagena) je faza aktivnog rasta dlake, u drugoj (katagenoj) dolazi do zaustavljanja rasta dlake, a u trećoj (telogenoj) do odbacivanja tj. ispadanja dlake.
Primena lasera ima efekta samo u vreme aktivnog rasta dlake tj. u prvoj fazi, pa to i uslovljava pauze među tretmanima. Ove pauze su neophodne u cilju postizanja što boljih rezultata.
Zbirni broj tretmana zavisi od tipa kože, boje i grubosti dlake, kao i njihove gustine na tretiranoj regiji. Uglavnom je potrebno 4 - 7 serijskih tretmana sa pomenutim pauzama (od barem 4 - 8 nedelja).

DA LI JE BEZBEDAN?

Da, u potpunosti, jer deluje krajnje fokusirano, precizno, kratko i jednom rečju, kontrolisano. Ne izaziva bolesti kože i pridruženih žlezda.

 Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 09-21h

Sa nama učinite prvi korak ka Vašem mladalačkom izgledu!

 

Foto

ESTETSKI STUDIO VELVET EFEKT Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
ESTETSKI STUDIO VELVET EFEKT Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
ESTETSKI STUDIO VELVET EFEKT Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd